Holtan találták Muri Enikő eltűnt rokonát

Forrás: Facebook/Muri Enikő -
Muri Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikő bízott benne, hogy épségben előkerül Julika néni, de a család tragikus hírt kapott. 

Holtan találták Muri Enikő imádott pótnagymamáját, Disznósné Juliannát, aki január 3-án tűnt el Karcagon. Az eltűnt embereket kereső Facebook oldal csütörtök este tudatta, hogy Julika néni 70 évesen életét vesztette - írja a Ripost.

A halál körülményei egyelőre tisztázatlanok, de a rendőrség már eltávolította oldaláról a keresési felhívást. Enikő Facebook-bejegyzésben búcsúzott.

Frissítette a rendőrség Novozánszki Fanni körözési fotójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180119-frissitette-a-rendorseg-novozanszki-vv-fanni-korozesi-fotojat.htmlÚj fotóval keresi a rendőrség Novozánszki Fannit, illetve a holttestét. TV + Sztárok--Majoros Hajni: "Nehéz hetek jönnek"http://www.life.hu/sztarok/20180119-majoros-hajnalka-dundika-instagram-posztja-szerint-nehez-hetek-jonnek.htmlRajongói remélik, nincs semmi baj Hajnival. TV + Sztárok--Felébred a kómából az Oltári csajok Rózsájahttp://www.life.hu/sztarok/20180117-felebred-a-komabol-az-oltari-csajok-rozsaja-rtl-sorozataban.htmlAz RTL 2 Oltári csajok sorozatának egyik legizgalmasabb és egyben legkedvesebb szála Piros és Kornél szerelmi története. A l'amour azonban nem zökkenőmentes... TV + SztárokOrigoÍgy fest most Samantha Fox: bikinis fotó a kebelcsoda énekesnőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180110-igy-fest-most-samantha-fox-enekesno.htmlBikinis fotót mutatott követőinek az énekesnő. TV + SztárokOrigoSok tízmillió forint pihenhet a meggyilkolt VV Fanni számlájánhttp://www.life.hu/sztarok/20180110-sok-tizmillio-forint-pihenhet-a-meggyilkolt-vv-fanni-szamlajan-ennyit-kereshetett.htmlEgykori kolléganője szerint sok-sok tízmillió forint pihenhet valahol egy számlán, vagy széfben, amit az elmúlt pár évben keresett meg a testével VV Fanni. TV + Sztárok--Szóba sem áll egymással Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20180117-szoba-sem-all-egymassal-hosszu-katinka-es-shane-tusup-iron-corporation.htmlMég mindig nem beszél egymással az úszónő és edző férje. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.