Hosszú Katinka kirúgta cégük alkalmazottainak a felét

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nappal azután, hogy Shane Tusup megható bocsánatkérésén könnyezett az ország, Hosszú Katinka elbocsátotta közös cégük alkalmazottainak több mint felét. Az Iron Corporation Kft. egykori alkalmazottai, akiket a az Év Sportolója Gála után rúgtak ki, most a A BEST magazinban szólaltak meg. 

"Mindenkit meglepett a döntés, hiszen decemberben még a jól menő vállalkozás távlati terveiről tárgyaltak. Épp karácsony előtt dobtak piacra új termékeket, még a létszámemelés is szóba került, Shane pedig még pár nappal korábban is a közeljövő feladatairól beszélt" - mesélte az egyik alkalmazott a hetilapnak, és hozzátette, egészen biztos, hogy Shane a kirúgásokról semmit sem tudott.

Az is kiderült, hogy a kirúgásokkal véget ért az Iron Lady Arcanum képregénysorozat, amiről minden kolléga tudta, hogy Tusup szíve csücske. Ezt a húzást úgy értékelik, hogy megható beszéd ide vagy oda, Katinka nem bocsát meg Tusupnak.

Fotó: Szabó Gábor - Origo
Felébred a kómából az Oltári csajok Rózsájahttp://www.life.hu/sztarok/20180117-felebred-a-komabol-az-oltari-csajok-rozsaja-rtl-sorozataban.htmlAz RTL 2 Oltári csajok sorozatának egyik legizgalmasabb és egyben legkedvesebb szála Piros és Kornél szerelmi története. A l'amour azonban nem zökkenőmentes... TV + SztárokOrigoA pénz miatt kellett meghalnia VV Fanninakhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-a-penz-miatt-kellett-meghalnia-vv-fanninak-uj-nyomon-a-rendorseg.htmlKorábban arra gyanakodott a rendőrség, hogy feltételezett gyilkosa féltékenységből ölhette meg VV Fannit. A legújabb információk szerint azonban az ok teljesen más: méghozzá a pénz. TV + SztárokOrigoSzóba sem áll egymással Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20180117-szoba-sem-all-egymassal-hosszu-katinka-es-shane-tusup-iron-corporation.htmlMég mindig nem beszél egymással az úszónő és edző férje. TV + Sztárok--Négy napon át autózott VV Fanni holttestével gyilkosahttp://www.life.hu/sztarok/20180110-negy-napon-at-autozott-vv-novozanszky-fanni-holttestevel-gyilkosa.htmlA legfrissebb információk szerint VV Fanni feltételezett gyilkosa napokig a csomagtartójában lévő holttesttel járta az országot, így már nemcsak Budapesten és pár vidéki városban, hanem az egész országban keresik az áldozat tetemét. A rendőrség kiemelt ügyként kezelik Fanni eltűnését. TV + SztárokOrigoÍgy csókolja Dobó Katát Fenyő Iván a Korhatáros szerelembenhttp://www.life.hu/sztarok/20180106-igy-csokolja-dobo-katat-fenyo-ivan-a-korhataros-szerelemben-tv2.htmlAz csak szombaton este derül ki, hogy miként csattan el a csók a két színész, illetve karakterük között a Korhatáros szerelemben. Az biztos, hogy egyre szövevényesebb történetnek lehetünk a tanúi a TV2 sorozatában. TV + SztárokOrigoKim Kardashian egy szál bugyiban fotózkodott (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180106-kim-kardashian-egy-szal-bugyiban-fotozkodot.htmlNem először látjuk így a popsikirálynőt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.