Hosszú Katinkáékról nyilatkozott egy volt alkalmazott

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Hosszú Katinka Shane Tusup alkalmazott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka megvált az Iron Corporation Kft. alkalmazottjainak egy részétől, ennek ellenére nagyon pozitív véleménnyel van róluk és az egész cégről az egyik volt munkatársuk, aki nyilakozott a vállalatról és Shane-ről is. 

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Hosszú Katinka megvált a cég alkalmazottainak felétől, a leépítés mindenkit meglepett. Főleg azért, mert semmilyen előjele nem volt az elbocsátásoknak. A Best Magazin meg is keresett néhány volt alkalmazottat, egyikük a cégről és Katinkáékról is nyilatkozott a lapnak.

Hosszú Katinkáékról nyilatkozott egykori alkalmazottjuk Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Amikor ők is bent voltak, aktívan részt vettek a munkában. Szinte mindig külön érkeztek, jókedvűen, szinte mindenkihez volt egy kedves szavuk. Érdeklődtek a kollégák magánélete, a hogylétük felől, ha kellett, megvárták, amíg befejeztük a munkát, és csak utána beszélgettünk velük kényelmes körülmények között. Családias, kedélyes munkahely volt, a fizetésre sem lehetett senkinek panasza" - mondta a Best Magazinnak egy volt alkalmazott, aki azt is leszögezte

ők sosem látták Shanet kiabálni, azt az oldalát csak hírből ismerték.

Ők éveken át egy kedves, tisztelettudó, jóindulatú, gyakran viccelő férfit ismertek meg a személyében.

Hegyi Barbara születésnapján lányával és párjával bowlingozott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-hegyi-barbara-szuletesnapjan-lanyaval-es-parjaval-bowlingozott-foto.html52 éves lett a napokban Hegyi Barbara, akit a kollégái, a családtagjai és a barátai is felköszöntöttek. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoShane Tusup tetoválásai bizonyítják, hogy bízott az örök szerelembenhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-shane-tusup-tetovalasai-bizonyitjak-hogy-bizott-az-orok-szerelemben.htmlShane Tusup tetoválásai szinte egytől egyig feleségéhez, Hosszú Katinkához kötődnek kérdés, mit tesz velük, ha külön utakon folytatják a jövőben. TV + Sztárok--Viaszbaba: szerelmes levelet is írt szeretőjének a leszbikus színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-viaszbaba-szerelmeslevelet-is-irt-szeretojenek-a-leszbikus-szineszno.htmlA leszbikus magyar színésznőnek és a fiatal szerelmének nem volt problémáktól mentes a kapcsolata, a színésznő félt otthagyni házasságát, és csak nagyon ritkán mutatta ki az érzéseit. E levél egy olyan ritka pillanat, amikor őszintén vallott. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkáék megszüntetik az Iron Lady Arcanum képregénysorozatot http://www.life.hu/sztarok/20180119-megszuntetik-az-iron-lady-arcanum-kepsorozatot.htmlMegdöbbentő döntésre szánta el magát Hosszú Katinka és Shane Tusup. TV + Sztárok--Szabó Zsófi imádja az anyaság minden percét, kivéve a bezártságot http://www.life.hu/sztarok/20180119-rosszul-viseli-a-bezartsagot-szabo-zsofi.htmlSzabó Zsófi őszintén mesélt az anyaságról: azt is elárulta, hogy mi az a dolog, amit rosszul visel. TV + SztárokOrigoEzt gondolja a #metoo-ról Brigitte Bardot http://www.life.hu/sztarok/20180119-ez-brigitte-bardot-velemenye-a-metoo-mozgalomrol.htmlVéleményt formált a #metoo kapcsán Brigitte Bardot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.