Így él ma a legendás magyar tévés, Szegvári Katalin

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
tévés Szegvári Katalin tanár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tanítóként dolgozik ma a legendás magyar tévés, a 70 esztendős Szegvári Katalin.

Szegvári Katalint harminc évig láthatták a nézők a tévé képernyőjén és még ma is sokan felismerik az utcán. Egy ideje kommunikációs tantárgyakat oktat egyetemistáknak és főiskolásoknak, ám idén nem indult el a kurzusa és hogy ne unatkozzon, tanítónőnek jelentkezett egy német nemzetiségi általános iskolába.

Heti négy délutánt töltök egy negyedikes osztállyal, nagyon érzem magam abban a közegben. A fiatal tanító nénik emlékeznek rám a gyerekkorukból, és volt olyan kis tanítványom, aki behozta az egyik könyvemet, hogy dedikáljam a nagypapájának" – mesélte az egykori tévés a Best magazinnak.

Szegvári Katalin elárulta azt is, hogy két unokája van, Áron nyolcéves, míg Martin öt esztendős.

Szegvári Katalin ma gyermekeket tanít Fotó: Szabó Gábor - Origo
Hegyi Barbara születésnapján lányával és párjával bowlingozott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-hegyi-barbara-szuletesnapjan-lanyaval-es-parjaval-bowlingozott-foto.html52 éves lett a napokban Hegyi Barbara, akit a kollégái, a családtagjai és a barátai is felköszöntöttek. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoShane Tusup tetoválásai bizonyítják, hogy bízott az örök szerelembenhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-shane-tusup-tetovalasai-bizonyitjak-hogy-bizott-az-orok-szerelemben.htmlShane Tusup tetoválásai szinte egytől egyig feleségéhez, Hosszú Katinkához kötődnek kérdés, mit tesz velük, ha külön utakon folytatják a jövőben. TV + Sztárok--Détár Enikő először csak búfelejtőnek szánta párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180119-detar-eniko-eloszor-csak-bufelejtonek-szanta-parjat-petert.htmlDétár Enikőre válása után váratlanul talált rá a szerelem. A kapcsolat hamar komolyra fordult, új párjával közös házat is építtettek. TV + Sztárok--Mérai Kata 50 évesen nézhet újra anyai örömök eléhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-merai-kata-baratok-kozt-50-evesen-nezhet-ujra-anyai-oromok-ele.htmlA Barátok közt sztárja, Mérai Kata idén tölti 46. születésnapját, egy 10 esztendős gyermek boldog édesanyja, ám nem zárkózik el attól a gondolattól, hogy fiának esetleg testvére szülessen a közeljövőben. TV + Sztárok--VV Fanni édesanyja soha nem hallott lánya feltételezett gyilkosárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-vv-fanni-anyja-soha-nem-hallott-lanya-feltetelezett-gyilkosarol.htmlVV Fanni édesanyja egy telefonos interjúban elárulta, egyáltalán nem ismerte lánya feltételezett gyilkosát. Voltak olyan témák, amelyekről soha nem beszélgettek. TV + Sztárok--Exbarátnőjét, Chelsy Davy-t is meghívta az esküvőjére Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20180118-exbaratnojet-chelsy-davyt-is-meghivta-az-eskuvojere-harry-herceg.htmlMindenkit meglepett Harry herceg, aki a hírek szerint az esküvőjére egyik volt barátnőjét, Chelsy Davy-t is meghívta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.