Így néz ki most a Barátok közt Hoffer Esztere, azaz Konta Barbara: fotó

Forrás: SportKlub -
Barátok közt Konta Barbara Hoffer Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Konta Barbara a Barátok közt Hoffer Eszterjeként vált ismertté, és ugyan már nagyon rég kiszállt a sorozatból, a nevét mégis mindenki ismeri. 

Hoffer Eszter sorsának alakulásáért sokáig aggódtak a magyar családok, de a sikerek ellenére Konta Barbara úgy döntött, kiszáll a sorozatból. Több mint egy évtizeddel ezelőtt szakított szinte teljesen a színészkedéssel, azóta nem sokszor láthattuk az egykori színésznőt, és habár nagyon sok idő telt már el sorozatbeli szereplése óta, nevét mégis mindenki ismeri.

Konta Barbara egy időben sportműsort is vezetett Forrás: SportKlub

Most egy vetélkedő kedvéért visszatért, ráadásul sorozatbeli testvérével, a Hoffer Misit alakító Halász Gáborral együtt játszott a Pénzt vagy éveket című műsorban Barbi!

Így néz ki most a Barátok közt Hoffer Esztere Forrás: TV2

Megszületett Konta Barbara második gyermeke

Konta Barbarát reggel várták a Mokka stúdiójában, de a Barátok közt egykori sztárja nem jelent meg. Jó indoka volt, ugyanis megszületett a második gyermeke! Gratulálunk! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Viaszbaba: közös fotót posztolt a leszbikus színésznővel a szerető!http://www.life.hu/sztarok/20180119-viaszbaba-kozos-fotot-posztolt-a-leszbikus-szinesznovel-a-szereto.htmlSokat megtudhattunk már a leszbikus magyar színésznő és szerelmének kapcsolatáról, fotót azonban eddig még nem láthattunk róluk, most azonban a szerető megmutatott egy közös képet! TV + SztárokThinkstockCsökkent a Barátok közt nézettsége http://www.life.hu/sztarok/20180119-ennyivel-csokkent-a-baratok-kozt-nezettsege.htmlHosszú évekig listavezető sorozat volt a Barátok közt, de az utóbbi időben hanyatlásnak indult a produkció nézettsége. A csatorna programigazgatója elárulta, mi áll a népszerűségcsökkenés hátterében. TV + Sztárok--Hosszú Katinkáékról nyilatkozott egy volt alkalmazotthttp://www.life.hu/sztarok/20180119-hosszu-katinkaekrol-nyilatkozott-egykori-alkalmazottjuk.htmlHosszú Katinka megvált az Iron Corporation Kft. alkalmazottjainak egy részétől, ennek ellenére nagyon pozitív véleménnyel van róluk és az egész cégről az egyik volt munkatársuk, aki nyilakozott a vállalatról és Shane-ről is. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoVidám hangulatú fotót posztolt Demcsák Zsuzsa http://www.life.hu/sztarok/20180119-demcsak-zsuzsa-egy-vidam-hangulatu-fotot-posztolt.htmlDemcsák Zsuzsa visszatért, a követői nagyon örülnek neki. TV + Sztárok--Hegyi Barbara születésnapján lányával és párjával bowlingozott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-hegyi-barbara-szuletesnapjan-lanyaval-es-parjaval-bowlingozott-foto.html52 éves lett a napokban Hegyi Barbara, akit a kollégái, a családtagjai és a barátai is felköszöntöttek. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoShane Tusup tetoválásai bizonyítják, hogy bízott az örök szerelembenhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-shane-tusup-tetovalasai-bizonyitjak-hogy-bizott-az-orok-szerelemben.htmlShane Tusup tetoválásai szinte egytől egyig feleségéhez, Hosszú Katinkához kötődnek kérdés, mit tesz velük, ha külön utakon folytatják a jövőben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.