Lajtai Kati a tévékamerák előtt is megmutatta kisfiát, Mátét

baba Lajtai Kati gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lajtai Kati a tévékamerák előtt is megmutatta kisfiát, Mátét, aki immár másfél esztendős.

Lajtai Kati, akit sokáig a Sztárban sztár című műsor énektanáraként láthatták a nézők, másfél éve lett anyuka. A kis Máté természetes úton jött a világra és nagyon sokat nőtt azóta, hogy utoljára láttuk. Az énekesnő most a FEM3 vendége volt, ahol elárulta, kisfia igen „közlékeny" korszakát éli és a szülőknek nagyon oda kell figyelniük, hogy mit mondanak ki előtte, gyermekük ugyanis azonnal megjegyzi és elismétli a szavakat.

Ami pedig a vonásait illeti, a család egyelőre nem tudta eldönteni, kire is hasonlít a legjobban a kicsi.

Többen mondják, hogy az apukájára hasonlít, de a szeme nem. Mind a ketten barnák vagyunk, ő kékszemű, biztosan a felmenőktől. Meglátjuk, kire hasonlít, ha nagy lesz. Szerencsémre nagyon óvatos, körültekintő típus, tehát nem az, akit esetleg nem engedhetnék el itt, mert megbotlik, ő nem olyan. Szépen felméri a helyzetet és a biztosra megy." – árulta el az anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.