Hosszú Katinkáék megszüntetik az Iron Lady Arcanum képregénysorozatot

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
Iron Lady Arcanum közlemény Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő döntésre szánta el magát Hosszú Katinka és Shane Tusup. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Shane Tusup megható beszédét követően Hosszú Katinka rengeteg embert bocsátott el a közös cégükből. Az egyik dolgozó megszólalt a téma kapcsán, és azt mondta: teljesen váratlanul érte őket a döntés, hiszen semmilyen előjele nem volt a dolognak.

Most pedig kiderült, hogy a házaspár az Iron Lady Arcanum képregénysorozatot is megszüntette, amely sokak kedvence volt, de különösen Shane-nek volt a szíve csücske:

Elmondásuk szerint a döntés mögött gazdasági okok állnak Forrás: MTI/Máthé Zoltán

"Egyelőre úgy tűnik, a januári volt az utolsó száma az Iron Lady Arcanum képregénynek. Számomra különösen sajnálatos ez a tény, mert az én „gyermekem" volt ez a képregény, de be kellett látnunk, hogy a magyar piacon ennek még nincs olyan létjogosultsága, mint Amerikában. A megszűnés hátterében egyértelműen gazdasági okok állnak." - mondta az edző.

"Minden cég életében vannak időszakok, amikor meg kell vizsgálni az addigi működést, és a gazdasági fejlődés érdekében meg kell hozni bizonyos racionalizálási döntéseket. Sajnálatos a mostani időzítés, mert a kívülállók valószínűleg összekötik más történésekkel, de ezeket a lépéseket, melynek része volt a képregénysorozat megszüntetése is, mindentől függetlenül meg kellett hoznunk a cég érdekében. A jövőben erőteljesebben szeretnénk koncentrálni az Iron Aquatics úszóklubunkra, a Learn To Swim úszásoktatás programra, valamint az Iron Streetwear ruházati márkára és az új divíziónkra, a tartalomszolgáltatásra." - folytatta Katinka.

Szabó Zsófi imádja az anyaság minden percét, kivéve a bezártságot http://www.life.hu/sztarok/20180119-rosszul-viseli-a-bezartsagot-szabo-zsofi.htmlSzabó Zsófi őszintén mesélt az anyaságról: azt is elárulta, hogy mi az a dolog, amit rosszul visel. TV + SztárokOrigoMérai Kata 50 évesen nézhet újra anyai örömök eléhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-merai-kata-baratok-kozt-50-evesen-nezhet-ujra-anyai-oromok-ele.htmlA Barátok közt sztárja, Mérai Kata idén tölti 46. születésnapját, egy 10 esztendős gyermek boldog édesanyja, ám nem zárkózik el attól a gondolattól, hogy fiának esetleg testvére szülessen a közeljövőben. TV + Sztárok--Ezt gondolja a #metoo-ról Brigitte Bardot http://www.life.hu/sztarok/20180119-ez-brigitte-bardot-velemenye-a-metoo-mozgalomrol.htmlVéleményt formált a #metoo kapcsán Brigitte Bardot. TV + Sztárok--VV Fanni édesanyja soha nem hallott lánya feltételezett gyilkosárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-vv-fanni-anyja-soha-nem-hallott-lanya-feltetelezett-gyilkosarol.htmlVV Fanni édesanyja egy telefonos interjúban elárulta, egyáltalán nem ismerte lánya feltételezett gyilkosát. Voltak olyan témák, amelyekről soha nem beszélgettek. TV + Sztárok--Majoros Hajni: "Nehéz hetek jönnek"http://www.life.hu/sztarok/20180119-majoros-hajnalka-dundika-instagram-posztja-szerint-nehez-hetek-jonnek.htmlRajongói remélik, nincs semmi baj Hajnival. TV + Sztárok--Lukács László elárulta, miért nem nősült meg eddighttp://www.life.hu/sztarok/20180118-lukacs-laszlo-elarulta-miert-nem-nosult-meg-eddig.htmlHamarosan 50 esztendős lesz a Tankcsapda frontembere, Lukács László, ám az énekes továbbra sem házasodik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.