Viaszbaba: szerelmes levelet is írt szeretőjének a leszbikus színésznő

Forrás: Shutterstock -
viaszbaba leszbikus színésznő szerelmeslevél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A leszbikus magyar színésznőnek és a fiatal szerelmének nem volt problémáktól mentes a kapcsolata, a színésznő félt otthagyni házasságát, és csak nagyon ritkán mutatta ki az érzéseit. E levél egy olyan ritka pillanat, amikor őszintén vallott.

A leszbikus magyar színésznő nagyon szélsőségesen bánt szerelmével, a kedvességet szűken, a sértéseket viszont bőkezűen osztogatta. Nagyon ritkán fejezte ki gyengéd érzelmeit, és sokszor fizikailag is bántotta a szerelmét. Kevés olyan pillanat volt, amikor elengedte magát, és félelem nélkül vallott szeretőjének, de azért előfordult. Főleg akkor, mikor otthon, a homoszexuális férje mellett nem alakult túl rózsásan a helyzet. Egy veszekedés után például nagyon szép szerelmes levelet írt szeretőjének a színésznő.

A leszbikus színésznő néha kedves volt szeretőjéhez - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

"Drága Babám!
Elindultam „haza" felé. (Mi ez a görcsös hazatartozás?) Hisz nem jelent mást számomra, mint az ágyat, ahol meghúzom magam, és próbálom átaludni az életet. Mert azt teszem. Mások élik és álmodják az életet – én átalszom, így menekülök a megoldandó problémák elől. Ájultan omlok az álommanó karjába, és engedem felzabálni az életemet. Lassan tíz éve, ennyi ideje hánykolódom házasságom roncsán, a végtelen boldogtalanság tengerén, s Te vagy a sziget, mely váratlanul és gyönyörűen bukkant fel előttem – és én nem lököm el magam a roncstól, hogy új életet kezdjek az Én Szigetemen?" - olvasható a Viaszbaba című könyvben a színésznő levele.

Détár Enikő először csak búfelejtőnek szánta párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180119-detar-eniko-eloszor-csak-bufelejtonek-szanta-parjat-petert.htmlDétár Enikőre válása után váratlanul talált rá a szerelem. A kapcsolat hamar komolyra fordult, új párjával közös házat is építtettek. TV + Sztárok--Hosszú Katinkáék megszüntetik az Iron Lady Arcanum képregénysorozatot http://www.life.hu/sztarok/20180119-megszuntetik-az-iron-lady-arcanum-kepsorozatot.htmlMegdöbbentő döntésre szánta el magát Hosszú Katinka és Shane Tusup. TV + Sztárok--Szabó Zsófi imádja az anyaság minden percét, kivéve a bezártságot http://www.life.hu/sztarok/20180119-rosszul-viseli-a-bezartsagot-szabo-zsofi.htmlSzabó Zsófi őszintén mesélt az anyaságról: azt is elárulta, hogy mi az a dolog, amit rosszul visel. TV + SztárokOrigoEzt gondolja a #metoo-ról Brigitte Bardot http://www.life.hu/sztarok/20180119-ez-brigitte-bardot-velemenye-a-metoo-mozgalomrol.htmlVéleményt formált a #metoo kapcsán Brigitte Bardot. TV + Sztárok--Mérai Kata 50 évesen nézhet újra anyai örömök eléhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-merai-kata-baratok-kozt-50-evesen-nezhet-ujra-anyai-oromok-ele.htmlA Barátok közt sztárja, Mérai Kata idén tölti 46. születésnapját, egy 10 esztendős gyermek boldog édesanyja, ám nem zárkózik el attól a gondolattól, hogy fiának esetleg testvére szülessen a közeljövőben. TV + Sztárok--VV Fanni édesanyja soha nem hallott lánya feltételezett gyilkosárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-vv-fanni-anyja-soha-nem-hallott-lanya-feltetelezett-gyilkosarol.htmlVV Fanni édesanyja egy telefonos interjúban elárulta, egyáltalán nem ismerte lánya feltételezett gyilkosát. Voltak olyan témák, amelyekről soha nem beszélgettek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.