VV Fanni édesanyja soha nem hallott lánya feltételezett gyilkosáról

Forrás: RTL -
gyilkosság édesanya VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni édesanyja egy telefonos interjúban elárulta, egyáltalán nem ismerte lánya feltételezett gyilkosát. Voltak olyan témák, amelyekről soha nem beszélgettek.

Telefonos interjút készített a TV2 VV Fanni édesanyjával, Novozánszki Katalinnal, aki elárulta, lányának nem kevés pénze volt. Novemberben, miután hazajött Amerikából, elment a bankba, hogy kivegyen egy nagyobb összeget, állítólag mellnagyobbító műtétet is tervezett.

Azt nem mondta, mennyit keres, de azért szokta mondani, mire költ, kikérte a véleményemet, hogy mondjam el, mi helyes vagy nem helyes. Bár az utóbbi időszakban annyira nem avatott be az életébe. Tudtam sok mindenről, de azért nem mindenről. Nagyon jó szíve volt, az biztos."

Kiderült, Fanni jóban volt édesanyjával, gyakran beszélgettek, de voltak tabuk, például a pasiügyek, amelyekről soha egy szót sem ejtett. Katalin a feltételezett gyilkost sem ismeri.

Soha nem mesélt róla, a nevét sem hallottam. Azt sem tudtam, hogy létezik ez az ember. Neveket soha nem mondott Fanni, telefonszámokat sem, semmi ilyesmiről nem beszélgettünk, nála ez tabu volt." – mesélte a csatornának Fanni édesanyja, aki hozzátette, nincs jól, de bizakodik, hogy hamarosan megoldódik az ügy és a rendőrség kideríti, mi is történt valójában. „Várom azt, hogy megoldják. De tudom nagyon jól, hogy ők is emberek, akik ezen az ügyön dolgoznak és szerintem ők azt szeretnék, hogy ez az ügy minél hamarabb meg legyen oldva. Nagyon várom azt, hogy kiderüljön, mi az igazság. Egyébként hozzáteszem, hiába várom azt, hogy tudjak róla, mi történt, nekem akkor sincs már Fanni."

Így énekel Stohl András női ruhába bújva a Valami Amerika 3-banhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-igy-enekel-stohl-andras-noi-ruhaba-bujva-a-valami-amerika-3-ban.htmlMegérkezett a Valami Amerika 3 újabb hivatalos előzetese, amely ezúttal is számtalan poént tartalmaz. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoLukács László elárulta, miért nem nősült meg eddighttp://www.life.hu/sztarok/20180118-lukacs-laszlo-elarulta-miert-nem-nosult-meg-eddig.htmlHamarosan 50 esztendős lesz a Tankcsapda frontembere, Lukács László, ám az énekes továbbra sem házasodik. TV + Sztárok--Szavak nélkül árulhatta el születendő gyermeke nemét Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-szavak-nelkul-arulhatta-el-szuletendo-gyermeke-nemet-katalin-hercegne-kabat.htmlSokak szerint Katalin hercegné kislányt hord a szíve alatt – legalábbis erre következtetnek a kabátja színéből. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó újra nagymama leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-pecsi-ildiko-ujra-nagymama-lesz-unokaja-szuletik.htmlVégre újra van miért örülnie Pécsi Ildikónak: a színésznő fiának hamarosan újabb gyermeke születik. TV + Sztárok--Gyermekkori traumájáról vallott Damu Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-gyermekkori-traumajarol-vallott-damu-roland-alkoholizmus.htmlDamu Roland szörnyű gyermekkoráról mesélt, kiderült, édesanyjának alkoholproblémái voltak. TV + Sztárok--Csisztu Zsuzsa örömhírt jelentett be, rengetegen gratuláltak nekihttp://www.life.hu/sztarok/20180118-csisztu-zsuzsa-oromhirt-jelentett-be-rengetegen-gratulaltak-neki.htmlElárasztották rajongói gratuláló üzenetekkel Csisztu Zsuzsát, aki a napokban vehette kézhez diplomáját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.