Falusi Mariann őszintén beszélt arról, miért nem vállalt gyermeket

Forrás: YouTube/ TulipánTündér Produkció -
Falusi Mariann gyerekvállalás Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő Joshi Bharatnak mesélt életének fontosabb szakaszairól a FEM3 Caféban.

Mariann többek között elárulta, milyen dolgokat szeret leginkább csinálni szabadidejében, beszélt Lang Györgyiről és a jövőre 30 éves Pa-dö-dő együttesről, valamint őszintén elmondta azt is, mi az oka annak, hogy a gyermekvállalás kimaradt az életéből, sőt, azt is elárulta, milyen a szerelemben.

Liptai Claudia párja, Pataki Ádám kedveli Gesztesit Károlythttp://www.life.hu/sztarok/20180120-liptai-claudia-parja-pataki-adam-kedveli-gesztesit-karolyt.htmlLiptai Claudia ritkán nyilatkozik a magánéletéről, de most a Blikknek megtette. Elmondta - többek között - , milyen viszonya van Pataki Ádám exével, és arról is szó esett, szerelme és Panka apukája, Gesztesi Károly egyáltalán nincsenek rosszban. TV + Sztárok--Munkáról és magánéletről nyilatkozott Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180120-munkarol-es-maganeletrol-nyilatkozott-liptai-claudia-musorvezeto.htmlMagánéletről, munkáról, sikerekről és családról adott interjút a BlikknekLiptai Claudia. TV + SztárokOrigoSzóba sem áll egymással Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20180117-szoba-sem-all-egymassal-hosszu-katinka-es-shane-tusup-iron-corporation.htmlMég mindig nem beszél egymással az úszónő és edző férje. TV + Sztárok--Hosszú Katinka reagált a pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20180119-hosszu-katinka-igy-reagalt-a-pletykakra.htmlHosszú Katinka interjúban értékelte a 2017-es évet.TV + Sztárok--Majoros Hajni: "Nehéz hetek jönnek"http://www.life.hu/sztarok/20180119-majoros-hajnalka-dundika-instagram-posztja-szerint-nehez-hetek-jonnek.htmlRajongói remélik, nincs semmi baj Hajnival. TV + Sztárok--Szexuális ajánlatokat kap Szűcs Judithhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-szexualis-ajanlatokat-kap-szucs-judith-enekesno.htmlNem győzik lájkolni a Facebookon a férfiak Szűcs Judith képeit, de vannak, akik ezen is túlmennek... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.