Tóth Gabi őszintén mesélt múltról és jövőről: videó!

Tóth Gabi interjú Mokka énekesnő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülinapos énekesnő nemrég a Mokkában járt, és olyan titkokat osztott meg a tévénézőkkel, amikről eddig nem sűrűn beszélt. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, a napokban töltötte be 30. életévét Tóth Gabi. A kerek évforduló alkalmából hatalmas bulit rendeztek, amelyet nővére szervezését Tóth Vera szervezett. A meglepetésparti annyira váratlanul érte a fiatal sztárt, hogy hosszú percekig csak sírni tudott a meghatottságtól.

Gabi a Mokkában többek között arról is beszélt, hogy a média világában nagyon nehéz és bátor dolog, ha valaki vállalja önmagát, de neki nem is volt más választása:

"Én is próbálkoztam évekkel ezelőtt, hogy mások által megírt marketingdumába beleraktak engem, és ez nem ment. Annyira minden a fejemre van írva, hogy én inkább ezt az utat választottam" - vallotta a sztár, aki az utóbbi időben gyakori stílusváltáson esett át, hiszen fiatal felnőttként keresi önmagát, amihez ez is hozzátartozik.

Tóth Gabi bevallotta: nem képes más szerepébe bújni, muszáj önmagát adnia Forrás: Instagram / Tóth Gabi

"Nem azért volt, mert jómódomban nem tudtam magammal mit kezdeni, hanem egyszerűen nagyon fontosnak találtam, hogy megéljem a korszakaimat és megtaláljam az utamat. Az ember akkor találja meg az útját, ha próbálkozik, ha keresi" - folytatta Gabi, aki már 14 éve van a szakmában, de sokszor eszébe jutnak a kezdeti emlékek, amikor bekerült a Megasztárba.

Ennek kapcsán a Mokkában is levetítettek egy videót Gabi egyik versenyszámából, ahol még csak 16 éves volt. Azt eddig nem is tudtuk, hogy mielőtt színpadra lépett, a színfalak mögött hatalmasat esett:

"Mindig ilyen lúzer voltam, estem-keltem, borítottam." - vallotta be az énekesnő, aki úgy emlékszik a tehetségkutatóra, mintha tegnap történt volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.