Liptai Claudia párja, Pataki Ádám kedveli Gesztesit Károlyt

Forrás: Instagram/liptaiclaudia -
Pataki Ádám cukrász Gesztesi Károly Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia ritkán nyilatkozik a magánéletéről, de most a Blikknek megtette. Elmondta -  többek között - , milyen viszonya van Pataki Ádám exével, és arról is szó esett, szerelme és Panka apukája, Gesztesi Károly egyáltalán nincsenek rosszban. 

Claudia elárulta, mivel vette le a lábáról Ádám: "Azzal a magabiztossággal és ügyességgel, amivel a kezeit használta a cukrászdában. Ádámnak szép kezei vannak, és határozottak a mozdulatai. Aztán az is kiderült, hogy hasonló dolgokat szeretünk, és mindig mindent megbeszélünk. Nagyon szimbiotikus a kapcsolatunk" - fogalmazott, és arra a kérdésre, hogy milyen a viszonya Pataki Ádám exével így felelt: "Azért nem akarok erről beszélni, mert se jó, se rossz viszonyban nem vagyunk egymással. A gyerekek nagyon édesek, és a Marcit is nagyon szeretik. Az a véleményem, hogy ha egy kapcsolat tönkremegy, az soha nem egy emberen múlik, hanem kettőn, de ez már az én véleményem".

Claudia Ádám személyében igazi párra lelt Forrás: Instagram/liptaiclaudia

Az interjúban szó esett arról is, hogy egykor, a Playboyba készült fotókat először Gesztesi Károly láthatta: "Mert nem akartam, hogy a gyerekem apja is először a magazinban lássa. Úgy éreztem, akkor vagyok korrekt, ha ezeket a képeket ő még a megjelenés előtt látja. Most is azt gondolom, ennyit megérdemelt annyi közös év után" - vélekedik Claudia, aki nem hisz a férfi-nő barátságban.

A nyuszis magazin eladási rekordot döntött, amikor Claudiát vetkőztette le Forrás: --

"Szerintem nem létezik, és ezt a véleményemet az Appra magyar!-ban is felvállaltam. Fantasztikus lehet, akinek összejön, és az én életemben is vannak barátszerű férfiak, de olyan férfi barátom nincsen, akivel olyan szoros lenne a kapcsolatom, mint egy barátnőmmel. A volt férjem sem a barátom, hanem a gyerekem apja, akivel van egy örökké tartó viszonyom. A szerelmem sem a barátom, hanem a szerelmem, akivel van egyfajta baráti viszonyom. Ezt a két fogalmat én nem akarom összemosni. A szerelmem az életem társa és a leendő férjem. Bizalmas a viszonyunk, de mi nem úgy barátkozunk egymással, ahogyan én egy barátnőmmel barátkozom. Neki más szerepe van az életemben, és fordítva" - fejtette ki a véleményét.

Liptai Claudia és Pataki Ádám Forrás: Instagram/liptaiclaudia

"Érdekes módon Ádám kedveli a Karcsit, aki érezhetően tiszteli Ádámot. Karácsonykor például egymásnak is adtak ajándékot. Bejglit is vittünk, amikor meglátogattuk, és kaptunk tőle egy csomó finomságot, főleg kolbászt és sonkát, mert épp akkor érkezett meg egy kolbászfesztiválról. Én ezt így tartom helyesnek. Nem kell több. Nem kell belemászni egymás életébe. Most is, ahogy visszagondolok arra a napra, azt érzem, nekem normális férfiakhoz van és volt érzelmi viszonyom. Ők tudnak egymással kommunikálni" - szögezte le Claudia az interjúban.

Holtan találták a Muri Enikő eltűnt rokonáthttp://www.life.hu/sztarok/20180119-holtan-talaltak-a-muri-eniko-eltunt-rokonat-julika-nenit.htmlMuri Enikő bízott benne, hogy épségben előkerül Julika néni, de a család tragikus hírt kapott. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka reagált a pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20180119-hosszu-katinka-igy-reagalt-a-pletykakra.htmlHosszú Katinka interjúban értékelte a 2017-es évet.TV + Sztárok--Szexuális ajánlatokat kap Szűcs Judithhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-szexualis-ajanlatokat-kap-szucs-judith-enekesno.htmlNem győzik lájkolni a Facebookon a férfiak Szűcs Judith képeit, de vannak, akik ezen is túlmennek... TV + Sztárok--Hosszú Katinka kirúgta cégük alkalmazottainak a feléthttp://www.life.hu/sztarok/20180119-hosszu-katinka-kirugta-ceguk-alkalmazottainak-a-felet-iron-corporation.htmlEgy nappal azután, hogy Shane Tusup megható bocsánatkérésén könnyezett az ország, Hosszú Katinka elbocsátotta közös cégük alkalmazottainak több mint felét. Az Iron Corporation Kft. egykori alkalmazottai, akiket a az Év Sportolója Gála után rúgtak ki, most a A BEST magazinban szólaltak meg. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoA pénz miatt kellett meghalnia VV Fanninakhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-a-penz-miatt-kellett-meghalnia-vv-fanninak-uj-nyomon-a-rendorseg.htmlKorábban arra gyanakodott a rendőrség, hogy feltételezett gyilkosa féltékenységből ölhette meg VV Fannit. A legújabb információk szerint azonban az ok teljesen más: méghozzá a pénz. TV + SztárokOrigoSzóba sem áll egymással Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20180117-szoba-sem-all-egymassal-hosszu-katinka-es-shane-tusup-iron-corporation.htmlMég mindig nem beszél egymással az úszónő és edző férje. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.