Nekik kellett távozniuk Hosszú Katinka és Shane Tusup cégéből

Forrás: instagram.com/tusup11 -
Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, a házaspár a minap az Iron Lady Arcanum képregénysorozatot is megszüntette, amely sokak kedvence volt, de különösen Shane-nek volt a szíve csücske. Katinka és Shane ezt követően közleményt adott ki. 

A Ripost úgy tudja, Hosszú Katinka döntött alkalmazottai kirúgásáról, de nem volt személyesen jelen akkor, amikor közölték velük a döntést, azt a cég ügyvezetője tolmácsolta. Kiderült, nem csak az azóta megszűnő képregény összes készítőjének kellett mennie, de távozott videós és kommunikációs szakember is.

A lap információi szerint az úszónő és férje az Év Sportolója-gálán látták be, nem tudnak közeledni egymásho, és másnap reggel meg iskezdődtek a leépítések az Iron Corporationnél.

Forrás: instagram.com/tusup11

Liptai Claudia párja, Pataki Ádám kedveli Gesztesit Károlythttp://www.life.hu/sztarok/20180120-liptai-claudia-parja-pataki-adam-kedveli-gesztesit-karolyt.htmlLiptai Claudia ritkán nyilatkozik a magánéletéről, de most a Blikknek megtette. Elmondta - többek között - , milyen viszonya van Pataki Ádám exével, és arról is szó esett, szerelme és Panka apukája, Gesztesi Károly egyáltalán nincsenek rosszban. TV + Sztárok--Frissítette a rendőrség Novozánszki Fanni körözési fotójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180119-frissitette-a-rendorseg-novozanszki-vv-fanni-korozesi-fotojat.htmlÚj fotóval keresi a rendőrség Novozánszki Fannit, illetve a holttestét. TV + Sztárok--Szexuális ajánlatokat kap Szűcs Judithhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-szexualis-ajanlatokat-kap-szucs-judith-enekesno.htmlNem győzik lájkolni a Facebookon a férfiak Szűcs Judith képeit, de vannak, akik ezen is túlmennek... TV + Sztárok--Hosszú Katinka kirúgta cégük alkalmazottainak a feléthttp://www.life.hu/sztarok/20180119-hosszu-katinka-kirugta-ceguk-alkalmazottainak-a-felet-iron-corporation.htmlEgy nappal azután, hogy Shane Tusup megható bocsánatkérésén könnyezett az ország, Hosszú Katinka elbocsátotta közös cégük alkalmazottainak több mint felét. Az Iron Corporation Kft. egykori alkalmazottai, akiket a az Év Sportolója Gála után rúgtak ki, most a A BEST magazinban szólaltak meg. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoFelébred a kómából az Oltári csajok Rózsájahttp://www.life.hu/sztarok/20180117-felebred-a-komabol-az-oltari-csajok-rozsaja-rtl-sorozataban.htmlAz RTL 2 Oltári csajok sorozatának egyik legizgalmasabb és egyben legkedvesebb szála Piros és Kornél szerelmi története. A l'amour azonban nem zökkenőmentes... TV + SztárokOrigoÍgy csókolja Dobó Katát Fenyő Iván a Korhatáros szerelembenhttp://www.life.hu/sztarok/20180106-igy-csokolja-dobo-katat-fenyo-ivan-a-korhataros-szerelemben-tv2.htmlAz csak szombaton este derül ki, hogy miként csattan el a csók a két színész, illetve karakterük között a Korhatáros szerelemben. Az biztos, hogy egyre szövevényesebb történetnek lehetünk a tanúi a TV2 sorozatában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.