A Dal 2018: függőségéről mesélt Király Viktor

barátnő szerelem A Dal 2018 Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor egy budapesti lányról énekel az Eurovízió előválogatóján. A Life.hu-nak elmesélte, hogy mi köze a dalban megírt fantáziának az énekes barátnőjéhez, és arról is beszélt, hogy mi az a függőség, ami még mindig lázban tartja őt.

Eltemették a The Cranberries énekesnőjét, Dolores O'Riordanthttp://www.life.hu/sztarok/20180121-igy-temettek-el-a-the-cranberries-enekesnojet-dolores-oriordant.htmlTöbb száz ember gyűlt össze az írországi Limerickben, hogy végső búcsút vegyenek a tragikus hirtelenséggel elhunyt Dolores O'Riordan énekesnőtől. TV + Sztárok--Gombos Edinának lejár a szülési szabadsága: valószínűleg nem tér vissza aTV2-hözhttp://www.life.hu/sztarok/20180121-gombos-edina-szulesi-szabadsaga-lejar-valoszinuleg-nem-ter-vissza-a-tv2-hoz.htmlGombos Edina szülési szabadsága hamarosan véget ért, vajon visszatér a műsorvezető csatornájához? TV + SztárokOrigoTóth Vera bugyiban fotózta magát: megmutatta a hasáthttp://www.life.hu/sztarok/20180121-toth-vera-bugyiban-mutatta-meg-a-hasat.htmlTóth Vera egy bugyiban mutatta meg hasát az Instagram-oldalán: másoknak akar segíteni a képpel, hogy ne csak hibátlan alakokat lássanak a közösségi oldalakon. TV + SztárokOrigo"Nehogy megfázzon a popi!" - Vajna Timi tangában síelhttp://www.life.hu/sztarok/20180121-vajna-timi-tangaban-siel-aspenben.htmlVajna Timi még mindig az aspeni hegyoldalakat szántja sílécével. A rajongókat pedig nem csak a táj szépségével kápráztatja el. TV + SztárokOrigoEd Sheeran eljegyezte szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20180121-ed-sheeran-eljegyezte-szerelmet.htmlA popsztár 2015 óta van együtt barátnőjével, és most úgy döntöttek, hogy hivatalossá teszik kapcsolatukat.TV + Sztárok--Susan Braudy írónő vádolta meg szexuális zaklatással Michael Douglasthttp://www.life.hu/sztarok/20180121-susan-braudy-irono-vadolta-meg-szexualis-zaklatassal-michael-douglast.htmlSusan Braudy írónő, újságíró, Michael Douglas cégének egykori alkalmazottja pénteken feltárta, miként zaklatta őt szexuálisan a neves amerikai színész, producer az 1980-as évek végén. Douglas a múlt héten már cáfolta a történteket.TV + Sztárok



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.