Eltemették a The Cranberries énekesnőjét, Dolores O'Riordant

Forrás: REUTERS/Clodagh Kilcoyne -
temetés haláleset Dolores O'Riordan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több száz ember gyűlt össze az írországi Limerickben, hogy végső búcsút vegyenek a tragikus hirtelenséggel elhunyt Dolores O'Riordan énekesnőtől.

Dolores O'Riordantól a limericki Szent József templomban búcsúzhattak el a rajongók, ismerősök, barátok. Koporsóját a család kísérte. A tiszteletére tartott mise helyi idő szerint 11:30-kezdődött.

Dolores O'Riordan koporsója megérkezett a limericki Szent József templomhoz Forrás: REUTERS/Clodagh Kilcoyne

A lelkész elmondta, hogy Dolores pont erre a hétvégére tervezte, hogy hazautazik a családjához, és az édesapja sírját is meglátogatja. Az énekesnőt kedden temetik el az apja, Terry mellé, aki 68 éves korában hunyt el rákban - írta meg a Metro.co.uk. A gyászmisét a mindössze 200 főnek helyet adó helyi templomban rendezik, így oda csak a rokonokat és O'Riordan közeli barátait hívták meg, a szertartást azonban rádión keresztül élőben közvetítik. A nyilvános búcsúztató után a temetés családi körben történik.

Eileen O'Riordan, az énekesnő édesanyja kíséri a templomba lánya koporsóját Forrás: REUTERS/Clodagh Kilcoyne

Dolores édesanyja, Eileen O'Riordan így nyilatkozott: "Minden limericki lakosnak szenetnék köszönetet mondani, aki megemlékezett Doloresről. Nagyon sokat jelent számunkra a részvétnyilvánítások."

Eileen O'Riordan, Dolores O'Riordan édesanyja Forrás: REUTERS/Clodagh Kilcoyne

Azt még mindig nem tudni, hogy mi okozta a 46 éves énekesnő halálát. A rendőrség csak annyit közölt, hogy az idegenkezűséget kizárták.

Dolores O'Riordan holttestét a takarítószemélyzet találta meg londoni hotelszobájában 2018 januér 15-én. Forrás: AFP/Josep Lago



Gombos Edinának lejár a szülési szabadsága: valószínűleg nem tér vissza aTV2-hözhttp://www.life.hu/sztarok/20180121-gombos-edina-szulesi-szabadsaga-lejar-valoszinuleg-nem-ter-vissza-a-tv2-hoz.htmlGombos Edina szülési szabadsága hamarosan véget ért, vajon visszatér a műsorvezető csatornájához? TV + SztárokOrigoTóth Vera bugyiban fotózta magát: megmutatta a hasáthttp://www.life.hu/sztarok/20180121-toth-vera-bugyiban-mutatta-meg-a-hasat.htmlTóth Vera egy bugyiban mutatta meg hasát az Instagram-oldalán: másoknak akar segíteni a képpel, hogy ne csak hibátlan alakokat lássanak a közösségi oldalakon. TV + SztárokOrigo"Nehogy megfázzon a popi!" - Vajna Timi tangában síelhttp://www.life.hu/sztarok/20180121-vajna-timi-tangaban-siel-aspenben.htmlVajna Timi még mindig az aspeni hegyoldalakat szántja sílécével. A rajongókat pedig nem csak a táj szépségével kápráztatja el. TV + SztárokOrigoEd Sheeran eljegyezte szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20180121-ed-sheeran-eljegyezte-szerelmet.htmlA popsztár 2015 óta van együtt barátnőjével, és most úgy döntöttek, hogy hivatalossá teszik kapcsolatukat.TV + Sztárok--Friss! Felfedte arcát a leszbikus magyar színésznő szeretője: így néz kihttp://www.life.hu/sztarok/20180121-felfedte-arcat-a-leszbikus-magyar-szineszno-szeretoje-viaszbaba-szinesznot-szerettem.html"Felfedem hát magam, kedves kétkedők - eljött az idő. Most pedig elutazom néhány napra pihenni - eljött az idő" - írta Facebook oldalán a Viaszbaba - Színésznőt szerettem című botránykönyv szerzője. Blogján pedig egy fotót is mutatott magáról.TV + SztárokOrigoAshley Graham erotikus fotót posztolt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180120-ashley-graham-erotikus-fotot-posztolt.htmlAshley Graham fotóját közel félmillióan lájkolták. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.