Tóth Vera bugyiban fotózta magát: megmutatta a hasát

Forrás: Facebook/Tóth Vera -
has bugyi Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera egy bugyiban mutatta meg hasát az Instagram-oldalán: másoknak akar segíteni a képpel, hogy ne csak hibátlan alakokat lássanak a közösségi oldalakon.

Tóth Vera nagy utat járt be azért, hogy ma így nézzen ki, és saját bevallása szerint még most sem elégedett. Nem tökéletes, de igazi alakját hajlandó megmutatni mindenkinek, hogy mások is lássák, nem kell hibátlannak lenni ahhoz, hogy valaki nő és díva legyen. Rengeteget küzdött súlyfeleslegével, mire eddig eljutott, és bár sokszor őt is bántja a hibátlan lányok látványa, igyekszik megerősödni, és értékelni saját magát.

Tóth Vera bátran megmutatta valódi alakját Forrás: Facebook/Tóth Vera

Az út, amit eddig bejártam, nagyon nehéz volt, ez a has sem így nézett ki, sokkal rosszabbul, sőt katasztrófa volt

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Gáspár Laci bebizonyította, hogy nem plasztikáztatott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180121-gaspar-laci-bebizonyitotta-hogy-nem-plasztikaztatott.htmlGáspár Laci nagyon jó formában van, amiért nagyon sokat is tesz. Arra is hajlandó, hogy arcfiatalító kezelésnek vesse alá magát, amit sokan plasztikai műtétként állítottak be. Kiakadt a zenész a hazugságon. TV + Sztárok--Ed Sheeran eljegyezte szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20180121-ed-sheeran-eljegyezte-szerelmet.htmlA popsztár 2015 óta van együtt barátnőjével, és most úgy döntöttek, hogy hivatalossá teszik kapcsolatukat.TV + Sztárok--Friss! Felfedte arcát a leszbikus magyar színésznő szeretője: így néz kihttp://www.life.hu/sztarok/20180121-felfedte-arcat-a-leszbikus-magyar-szineszno-szeretoje-viaszbaba-szinesznot-szerettem.html"Felfedem hát magam, kedves kétkedők - eljött az idő. Most pedig elutazom néhány napra pihenni - eljött az idő" - írta Facebook oldalán a Viaszbaba - Színésznőt szerettem című botránykönyv szerzője. Blogján pedig egy fotót is mutatott magáról.TV + SztárokOrigoDöbbenetes dolog derült ki: Zámbó Jimmy megjósolta saját haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20180120-zambo-jimmy-megjosolta-sajat-halalat.htmlPintért Tibor olyan dolgot tudott meg Zámbó Jimmy özvegyétől, Edit asszonytól, amit a zenész halála óta még senki sem hallott. TV + SztárokOrigoAshley Graham erotikus fotót posztolt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180120-ashley-graham-erotikus-fotot-posztolt.htmlAshley Graham fotóját közel félmillióan lájkolták. TV + Sztárok--Ez Bódi Sylvi véleménye a használt ruhákról: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20180120-ezt-gondolja-bodi-sylvi-a-hasznalt-ruhakrol.htmlBódi Sylvi egy hosszú bejegyzésben fejtette ki a véleményét a használt ruhákról és az emberek viselkedéséről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.