Ács Bálint színész elveszítette kedvencét: meghalt Lidi, a lova

Brunner Márta Ács Bálint gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ács Bálint és Brunner Márta komoly veszteséggel néz most szembe, el kellett búcsúzniuk kedvencüktől. 

Ács Bálint és Brunner Márta évek óta visszavonultan élnek, számukra minden a természet és az állatok. Persze a színészházaspár nem szakított teljesen a szakmával, mégis nekik a lovak jelentik az elsőbbséget. Régi álmuk vált valóra azzal, hogy leköltöztek Sóskútra, nemrég azonban nagy veszteség érte őket, el kellett búcsúzniuk a kedvencüktől. Bálint a közösségi oldalán tájékoztatta ismerőseit a szomorú hírről: meghalt az első saját lovuk, Lidi.

Brunner Márta és Ács Bálint - a színészházaspár gyászol, elveszítették kedvenc lovukat Forrás: Facebook/ Ács Bálint oldala

"Hátra hagyunk magunkból valamit, amikor eltávozunk valahonnan. Ott maradunk. Akkor is, ha elmegyünk. Mindegy milyen rövid volt az idő... Nekem 7 év 4 hónap 19 nap jutott belőled. 25 éves voltál. Te voltál a Ló. Mindig itt maradsz velem. Most elfogyott minden szavam..." - ídézi a Ripost Bálint sorait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.