Bugyi nélkül főzött Cicciolina: videó

Fotó: Angelo Gigli/Facebook/Ilona Staller Cicciolina -
reggel bugyi Reggeli Cicciolina RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cicciolina volt a mai sztárszakács az RTL Klub Reggeli című műsorában. Erre az alkalomra egy ultra szexi ruhát választott a pornókirálynő, ami alá nem vett bugyit.

Staller Ilona alaposan zavarba hozta a Reggeli sármos műsorvezetőjét, amikor elárulta, hogy fekete kivágott ruhájához nem húzott bugyingót. A kortalan sztár elmesélte, hogy ő otthon a konyhában is csinosan szeret főzni, sőt minden helyzetben fúj magára egy kis parfümöt, ahogy fogalmaz: Mindig szeret csecsében lenni.

Kulcsár Edina kiborult: felállították dédijét egy bevásárlóközpont ebédlőjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180122-kulcsar-edina-kiborult-felallitottak-dedijet-egy-bevasarlokozpont-ebedlojeben.htmlKulcsár Edina dédijével és anyukájával csajos napot tartottak, ebédelni és mozizni akartak, de sajnos nem minden alakult úgy, ahogy eltervezték. Edina kiakadt, mert felállították egy asztaltól a dédijét. TV + SztárokOrigoIstenes Bence pucéran fürdőzős képe kiverte a biztosítékot néhány kommentelőnélhttp://www.life.hu/sztarok/20180122-istenes-bence-puceran-furdozos-kepe-kiverte-a-biztositekot.htmlIstenes Bence vasárnapi közös fürdőzésüket örökítette meg, és posztolta ki Instagram-oldalára, de nem minden kommentelőnek nyerte el a tetszését. „Undorító perverz" – írta egyikük. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoÚjra apa lesz Vastag Tamás: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180122-ujra-apa-lesz-vastag-tamas-video.htmlÚjabb taggal bővül Vastag Tomiék családja: kedvese második gyermeküket hordja a szíve alatt. TV + SztárokOrigoTóth Vera bugyiban fotózta magát: megmutatta a hasáthttp://www.life.hu/sztarok/20180121-toth-vera-bugyiban-mutatta-meg-a-hasat.htmlTóth Vera egy bugyiban mutatta meg hasát az Instagram-oldalán: másoknak akar segíteni a képpel, hogy ne csak hibátlan alakokat lássanak a közösségi oldalakon. TV + SztárokOrigoAzurák Csaba szerint Várkonyi Andrea telefonfüggő: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180122-azurak-csaba-szerint-varkonyi-andrea-telefonfuggo.htmlAzurák Csaba a Micsoda Nők! vendége volt, de nem csak magáról beszélt, Várkonyi Andiról is elárult egy titkot! TV + SztárokOrigoSzakított Nádai Anikó exe és Szorcsik H. Viktóriahttp://www.life.hu/sztarok/20180122-szakitott-nadai-aniko-exe-es-szorcsik-h-viktoria.htmlElemi erővel vonzották egymást, amikor összejöttek, de úgy tűnik, hogy eddig tartott a tűz: Szorcsik H. Viki és Nádai Anikó exe szakítottak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.