Hiúság a köbön: C. Ronaldo még a pályán is telefonnal nézegeti arcát

vér videó Cristiano Ronaldo foci vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Telefonjával vizsgálta meg vérző fejét C. Ronaldo, de nem tetszett neki a látvány. Az erről készült videó már a fél internetet bejárta.

Cristiano Ronaldón nevet a fél internet: a focistáról legutóbbi mérkőzése során készült egy videó, amit már milliók láthattak. A Real Madrid hétvégi mérkőzésén a játék hevében az ellenfele rúgta fejbe a sztárapukát, akinek ettől eleredt a vére. Ő azonban ennek ellenére nem kért ápolást, fogott egy zsebkendőt, megtörölte vele az arcát, majd elővette telefonját, szelfi-módra állította és belenézett. Úgy tűnt, nem nagyon nyerte el tetszését a látvány, ugyanis látványosan csóválta a fejét.

Bár a vérző seb elég rémisztő látványt nyújtott, az internet kárörvendő népe feltöltötte a jelenetet a világhálóra és most milliók nevetnek a hiú sztáron.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.