Hosszú Katinkát bírálják rajongói: kommentben írták le véleményüket

Fotó: Polyák Attila - Origo -
rajongók Iron Lady Hosszú Katinka Shane Tusup szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka tavaly év végén már férje nélkül töltötte az ünnepeket, majd bombaként robbant a hír: a megrendíthetetlennek látszó pár szakított.

Bár Hosszú és Shane Tusup egyelőre nem nyilatkoztak kettejük válságáról, annyit elárultak, hogy jelenleg nem élnek együtt és adódtak olyan problémák, amik miatt egy időre külön váltak útjaik. Az Év Sportolója gálára sem együtt érkeztek, sőt az edző megható, magyar beszéde sem hatotta meg különösebben az úszónőt, külön is távoztak az eseményről.

Katinkának azonban hamarosan döntenie kell, nem csak magánéleti de szakmai szempontból is. Ha úgy dönt, nem férfjével folytatja tovább a felkészülést, Tusup havi egy millió forinttól esik el, ennyi jár ugyanis egy olimpikon edzőjének.

Hosszú Katinka férjével ellentétben nem vitte túlzásba a köszönőbeszédet Fotó: Polyák Attila - Origo

A rajongók is zúgolódnak, szerintük Katinkának igenis döntenie kell. Komoly kommentáradatot kapott ezzel kapcsolatban.

"Nincs hozzád kedvem Katinka! Zűrös lettél,tegyél magad körül rendet!

Ez így nem OK!Te is tudod gondolom!A pénz nem minden!.....Viszont előbb utóbb rövidre kell zárni a dolgokat!" - írta egy követője.

"Nincs közöm hozzá, de a férjeddel kibékülve szívesebben látnék egy fotót..." - írta egy másik.

Szia.Szerintem màr kezd egyèrtelművè vàlni a döntèsed!-Akkor mièrt kell ezt csinàlni màr kb.2 hónapja.De ne felejtsd el amit elèrtèl azt nem csak egyedűl!Itt nem a magànèletedre gondolok!

Ám akadtak olyanok is, akik szerint nem szabad kibékülniük, mer Shane nem hozzá való.

"Csak annyit kell eldöntenie, hogy partner gyanánt egy ordibáló, pénzéhes, telhetetlen főnökre vágyik-e. Mi jó van egy olyan életben, amiben az elégedettségnek nincs helye?"

Számos vélemény létezik a témában, azonban egy biztos: katinkának hamarosan meg kell hoznia élete talán egyik legnehezebb döntését.

Újra apa lesz Vastag Tamás: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180122-ujra-apa-lesz-vastag-tamas-video.htmlÚjabb taggal bővül Vastag Tomiék családja: kedvese második gyermeküket hordja a szíve alatt. TV + SztárokOrigoTóth Vera bugyiban fotózta magát: megmutatta a hasáthttp://www.life.hu/sztarok/20180121-toth-vera-bugyiban-mutatta-meg-a-hasat.htmlTóth Vera egy bugyiban mutatta meg hasát az Instagram-oldalán: másoknak akar segíteni a képpel, hogy ne csak hibátlan alakokat lássanak a közösségi oldalakon. TV + SztárokOrigoGombos Edinának lejár a szülési szabadsága: valószínűleg nem tér vissza aTV2-hözhttp://www.life.hu/sztarok/20180121-gombos-edina-szulesi-szabadsaga-lejar-valoszinuleg-nem-ter-vissza-a-tv2-hoz.htmlGombos Edina szülési szabadsága hamarosan véget ért, vajon visszatér a műsorvezető csatornájához? TV + SztárokOrigoFriss! Felfedte arcát a leszbikus magyar színésznő szeretője: így néz kihttp://www.life.hu/sztarok/20180121-felfedte-arcat-a-leszbikus-magyar-szineszno-szeretoje-viaszbaba-szinesznot-szerettem.html"Felfedem hát magam, kedves kétkedők - eljött az idő. Most pedig elutazom néhány napra pihenni - eljött az idő" - írta Facebook oldalán a Viaszbaba - Színésznőt szerettem című botránykönyv szerzője. Blogján pedig egy fotót is mutatott magáról.TV + SztárokOrigoSusan Braudy írónő vádolta meg szexuális zaklatással Michael Douglasthttp://www.life.hu/sztarok/20180121-susan-braudy-irono-vadolta-meg-szexualis-zaklatassal-michael-douglast.htmlSusan Braudy írónő, újságíró, Michael Douglas cégének egykori alkalmazottja pénteken feltárta, miként zaklatta őt szexuálisan a neves amerikai színész, producer az 1980-as évek végén. Douglas a múlt héten már cáfolta a történteket.TV + SztárokDöbbenetes dolog derült ki: Zámbó Jimmy megjósolta saját haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20180120-zambo-jimmy-megjosolta-sajat-halalat.htmlPintért Tibor olyan dolgot tudott meg Zámbó Jimmy özvegyétől, Edit asszonytól, amit a zenész halála óta még senki sem hallott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.