Kulcsár Edina kiborult: felállították dédijét egy bevásárlóközpont ebédlőjében

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
Kulcsár Edina dédnagymama bevásárlóközpont
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina dédijével és anyukájával csajos napot tartottak, ebédelni és mozizni akartak, de sajnos nem minden alakult úgy, ahogy eltervezték. Edina kiakadt, mert felállították egy asztaltól a dédijét. 

Kulcsár Edina teljesen kiborult, ennek pedig Facebookon is hangot adott. A modell anyukájával és dédijével egy bevásárlóközpontban szeretett volna mozizni, valamint ebédelni, de sjanos rossz élmény lett a program vége. Kulcsár Edina dédijét ugyanis felállították az egyik asztaltól.

Kulcsár Edina kiborult Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

"

egy borzasztó modortalan, bunkó jellemtelen „úriember" leültette a Mamámmal szemben a lányát, hogy ezt ők foglalták!


Azurák Csaba szerint Várkonyi Andrea telefonfüggő: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180122-azurak-csaba-szerint-varkonyi-andrea-telefonfuggo.htmlAzurák Csaba a Micsoda Nők! vendége volt, de nem csak magáról beszélt, Várkonyi Andiról is elárult egy titkot! TV + SztárokOrigoSzakított Nádai Anikó exe és Szorcsik H. Viktóriahttp://www.life.hu/sztarok/20180122-szakitott-nadai-aniko-exe-es-szorcsik-h-viktoria.htmlElemi erővel vonzották egymást, amikor összejöttek, de úgy tűnik, hogy eddig tartott a tűz: Szorcsik H. Viki és Nádai Anikó exe szakítottak. TV + SztárokOrigoÚjra apa lesz Vastag Tamás: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180122-ujra-apa-lesz-vastag-tamas-video.htmlÚjabb taggal bővül Vastag Tomiék családja: kedvese második gyermeküket hordja a szíve alatt. TV + SztárokOrigoA Dal 2018: Vastag Tamás kemény kritikát kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180121-a-dal-2018-vastag-tamas-kemeny-kritikat-kapott.htmlVastag Tamásnak a közönség szavazatai jelentették a továbbjutást A Dal középdöntőjébe, hiszen a zsűri számára dala nem volt összhangban a látvánnyal. Mező Misi például a "falunapi" jelzővel illette a produkciót. Tomi a Life.hu-nak elmondta, hogy mi a véleménye erről.TV + Sztárok--Gombos Edinának lejár a szülési szabadsága: valószínűleg nem tér vissza aTV2-hözhttp://www.life.hu/sztarok/20180121-gombos-edina-szulesi-szabadsaga-lejar-valoszinuleg-nem-ter-vissza-a-tv2-hoz.htmlGombos Edina szülési szabadsága hamarosan véget ért, vajon visszatér a műsorvezető csatornájához? TV + SztárokOrigoFriss! Felfedte arcát a leszbikus magyar színésznő szeretője: így néz kihttp://www.life.hu/sztarok/20180121-felfedte-arcat-a-leszbikus-magyar-szineszno-szeretoje-viaszbaba-szinesznot-szerettem.html"Felfedem hát magam, kedves kétkedők - eljött az idő. Most pedig elutazom néhány napra pihenni - eljött az idő" - írta Facebook oldalán a Viaszbaba - Színésznőt szerettem című botránykönyv szerzője. Blogján pedig egy fotót is mutatott magáról.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.