Szakított Nádai Anikó exe és Szorcsik H. Viktória

Forrás: Story Magazin -
Nádai Anikó Szorcsik H. Viki szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elemi erővel vonzották egymást, amikor összejöttek, de úgy tűnik, hogy eddig tartott a tűz: Szorcsik H. Viki és Nádai Anikó exe szakítottak. 

Egy hónappal azután, hogy Nádai Anikó és gyerekének apja szakítottak, Dani ismét szerelmes lett. Szorcsik H. Viki személyében talált rá az újabb nagy Ő-re. Már akkor fellángoltak az érzéseik, amikor még a rendező nem volt szabad ember, addig azonban nem engedtek teret érzéseiknek. Ahogy lezárták a múltat, azonnal egymásba szerettek. Legalábbis ezt nyilatkozták kapcsulatuk hajnalán. Ám ez a kapcsolat is a múlté már...

Vége a nagy vonzalomnak Forrás: Story Magazin

A Story információi szerint ugyanis Nádai exe, az RTL Klub rendezője és Szorcsik H. Viki szakítottak. Alig tíz hónap együttlét után véget ért a nagy románc. Állítólag Viki már el is költözött a közös otthonból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.