Kiderült: kislányt hord a szíve alatt ÉNB Maja

terhesség sorozat Éjjel-nappal Budapest ÉNB Maja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terhesfotózáson vett részt az Éjjel-Nappal Budapest korábbi szereplője, Cséffalvay Dorka, aki végre elárulta, kislányt vagy kisfiút hord-e a szíve alatt.

Októberben hagyta ott az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatotCséffalvay Dorka, azaz ÉNB Maja, majd nem sokkal később kiderült, hogy távozásának az az oka, hogy gyermeket vár. A büszke kismama azóta rendszeresen posztol kerekedő pocakjáról, ezúttal például terhesfotózásáról osztott meg egy képet. Egy álomszép, halvány rózsaszín ruhában pózol és jól látszik, már nem kell sokat várnia a kicsi megszületésére sem.

A képhez csak annyit írt: „szóval kislányunk lesz". Nagyon vártak már erre a mondatra a rajongói, ugyanis egészen idáig csak találgattak, mi lesz születendő gyermeke neme.

Elváltak útjaik: feloszlott a Dolly Plussszhttp://www.life.hu/sztarok/20180123-elvaltak-utjaik-feloszlott-a-dolly-plusssz.htmlEgy év után máris feloszlik Dolly és Jáger Gyula közös együttese, a Dolly Plusssz. TV + Sztárok--Nem szereti a hideget: Nádai Anikó bikinis fotóval forrósítja fel a hangulatothttp://www.life.hu/sztarok/20180123-nadai-aniko-bikinis-fotoval-forrositja-fel-a-hangulatot.htmlNádai Anikó nem szereti a hideget, épp ezért posztolt is gyorsan egy régi bikinis fotót a közösségi oldalára, talán így könnyebb lesz kihúzni tavaszig! TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoMagánéletéről vallott Kiss Tibi: bocsánatot kérni egyáltalán nem nehézhttp://www.life.hu/sztarok/20180122-maganeleterol-vallott-kiss-tibi-quimby.htmlA Quimby frontembere, Kiss Tibi lesz ma este a VIASAT3 Lakástalkshowjának vendége, aki többek között családjáról, világhoz való hozzáállásáról és szakmájáról is őszintén mesél. TV + Sztárok--Elárulta, nudista szigetre vágyik Cicciolina http://www.life.hu/sztarok/20180122-nudista-szigetre-vagyik-cicciolina.htmlVicces jeleneteknek lehetettek szemtanúi azok, akik látták Ciccionlinát az egyik ma reggeli tévéműsorban. TV + Sztárok--Biszexuális drogbárónőt alakít Catherine Zeta-Jones - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180122-biszexualis-drogbaronot-alakit-catherine-zeta-jones-video.htmlIgen forró jeleneteket tartalmaz a Cocain Godmother című film előzetese, amelyben Catherine Zeta-Jones egy biszexuális drogbárónőt alakít. TV + Sztárok--Így alszik édesanyja karjaiban Jessica Alba néhány hetes kisfia - Cuki fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180122-igy-alszik-edesanyja-karjaiban-jessica-alba-nehany-hetes-kisfia.htmlTündéri fotót osztott meg kisfiáról Jessica Alba: a néhány hetes Hayes épp az igazak álmát alussza édesanyja karjaiban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.