Megszólalt a Story4 vezetője: ezért rúgták ki Kadarkai Endrét

Forrás: facebook.com/pg/arckepkadarkaiendrevel -
Kadarkai Endre kirúgás Story4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kadarkai Endre a közösségi oldalán jelentette be, hogy csatornája azonnali hatállyal megszünteti az Arckép és a Nemadomfel című műsorainak gyártását. Most a Story4 vezetője is nyilatkozott.

Kadarkai Endre két műsora jól teljesített a Story4-en, a legnézettebbek közé tartoztak, így mindenkit meglepett a műsorvezető elbocsátása. Borsány-Gyenes András a comment:com-nak azt mondta, hogy a döntés szakmai volt, a csatornákat éppen átpozicionálják, és a vásárolt tartalmakra szeretnének nagyobb hangsúlyt feketetni.

Kadarkai egyelőre nem kívánt hozzászólni a fentiekhez.

Baukó Éva újra szerelmes: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180123-bauko-eva-ujra-szerelmes.htmlBaukó Éva már nagyon régóta egyedülálló, de úgy tűnik, hogy ennek vége: bevallotta, hogy újra szerelmes. TV + Sztárok--Kiderült: kislányt hord a szíve alatt ÉNB Majahttp://www.life.hu/sztarok/20180123-kislanyt-hord-a-szive-alatt-enb-maja.htmlTerhesfotózáson vett részt az Éjjel-Nappal Budapest korábbi szereplője, Cséffalvay Dorka, aki végre elárulta, kislányt vagy kisfiút hord-e a szíve alatt. TV + SztárokOrigo12 évvel fiatalabb pasiba szerelmes Naomi Campbellhttp://www.life.hu/sztarok/20180123-12-evvel-fiatalabb-rapperbe-szerelmes-naomi-campbell.htmlA nála 12 évvel fiatalabb rapperrel, Skeptával jár a szupermodell Naomi Campbell. A párt nemrég egy buliban látták együtt. TV + Sztárok--Elváltak útjaik: feloszlott a Dolly Plussszhttp://www.life.hu/sztarok/20180123-elvaltak-utjaik-feloszlott-a-dolly-plusssz.htmlEgy év után máris feloszlik Dolly és Jáger Gyula közös együttese, a Dolly Plusssz. TV + Sztárok--Azonnali hatállyal kirúgták Kadarkai Endre műsorvezetőthttp://www.life.hu/sztarok/20180123-azonnali-hatallyal-kirugtak-kadarkai-endre-musorvezetot.htmlMegszűnik Kadarkai Endre két műsora a Story TV-n, az Arckép és a Nemadomfel. A műsorvezető pedig nem lesz többet képernyőn a csatornán.TV + SztárokOrigoNem szereti a hideget: Nádai Anikó bikinis fotóval forrósítja fel a hangulatothttp://www.life.hu/sztarok/20180123-nadai-aniko-bikinis-fotoval-forrositja-fel-a-hangulatot.htmlNádai Anikó nem szereti a hideget, épp ezért posztolt is gyorsan egy régi bikinis fotót a közösségi oldalára, talán így könnyebb lesz kihúzni tavaszig! TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.