Várkonyi Andrea válás vallomás Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea azelőtt volt férjnél, hogy összejött Bochkor Gáborral. Egykori párjával összesen 7 évig voltak házasok. A műsorvezető most őszintén vallott válásáról.

Bohkor Gábor kedvese, Várkonyi Andrea Micsoda nők! című műsorában ezúttal a válás volt a központi téma. A műsorvezető őszintén mesélt arról a folyamatról, hogyan is jutott el arra a pontra, amikor biztosan tudta, már nincs tovább.

A döntés szerintem nem akkor születik meg, amikor kimondod a másiknak. Nálam ez úgy zajlott, hogy volt egy folyamat, amikor éreztem, hogy valami nem oké. És egyszer csak eljött az a pillanat, amikor unokatestvérem felhívott telefonon és azt mondtam neki, hogy nem az a kérdés, hogy el fogok-e válni, hanem az, hogy mikor. Az embernek meg kell tennie azt a saját lelkiismeretéért és a másikért, hogy úgy lépj ki, hogy tudod, te mindent megtettél" - mesélte a műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.