Tóth Gabi kínok között állt színpadra vasárnap este a Sztárban sztár + 1 kicsiben

Tóth Gabi Sztárban sztár +1 kicsi fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi vasárnap remek alakítás nyújtott a Sztárban sztár + 1 kicsiben, pedig közben a kínok kínját élte át a fájdalomtól. Reggel még a nyakát sem tudta mozdítani. 

A nézők mit sem vettek észre abból, hogy Tóth Gabi a kínok kínját élte át vasárnap. A Sztárban sztár + 1 kicsiben profin lenyomta a produkcióját Fodor Erikkel: Ganxsta Zolee és Tunyogi Orsi bőrébe bújtak. Gabi vidáman ugrált és táncolt a színpadon, pedig aznap reggel még a nyakát sem bírta megmozdítani.

Tóth Gabi a kínok kínját élte át Forrás: Instagram / Tóth Gabi

Reggel ugyanis idegbecsípődéssel ébredt, kétségbeesetten kérte ismerősei segítségét, akiket még a TV2 stúdiójában is fogadott volna. Attól félt, hogy cserben kell hagynia Eriket, de szerencsére erre nem került sor - írja a Ripost. A színpadon eleven volt, a kulisszák mögött azonban összegörnyedt a fájdalomtól, és a nyakát jegelte.

Császármetszés: a megvágott arcú baba családjától nem kértek bocsánatothttp://www.life.hu/drlife/20180123-csaszarmetszes-a-megvagott-arcu-baba-csaladjatol-nem-kertek-bocsanatot.htmlCsászármetszés során ejtettek egy 1 centinél is nagyobb vágást a baba arcán Budapesten, az anya Facebookon kért segítséget a helyzet megoldására. A kórház és az orvos azóta sem kért bocsánatot a családtól.Dr. LifeThinkstockAz utolsó pillanatban műtötték meg Sebestyén Balázsthttp://www.life.hu/drlife/20180123-az-utolso-pillanatban-mutottek-meg-sebestyen-balazst.htmlSürgősen kellett megműteni Sebestyén Balázst, a vakbele majdnem perforálódott. A műsorvezető lassabban gyógyul, mint remélte.Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - OrigoSztárok, akik valami jóra használják a hírnevükethttp://www.life.hu/drlife/20180110-sztarok-akik-nem-feltek-sajat-alapitvanyt-inditani.html--Kapócs Zsókát a szülés után műteni kellhttp://www.life.hu/drlife/20180122-kapocs-zsokat-a-szules-utan-muteni-kell-ezert.htmlAlig két hónap és megérkezik Kapócs Zsóka várva várt babája. A sztár minden gondolata a kicsi körül forog.Dr. LifeOrigo"Maximalista nő voltam, most Alzheimerem van"http://www.life.hu/drlife/20180106-egy-alzheimeres-no-vallomasa.htmlBella örök maximalista nőként élte le az elmúlt majd' 60 évet. Aztán egyik napról a másikra, elkezdett elfelejteni dolgokat, vagy azt, hogy hová rakta őket. A kivizsgálás után az orvos közölte az ítéletet: "Alzheimer". Hogyan változott meg Belle élete? Miként jellemzi férje, az érezhetően átalakult kapcsolatot kettejük között? Erről szól az történetük. Dr. Life--Másfél méteres szalagféreg volt egy kaliforniai férfibanhttp://www.life.hu/drlife/20180119-masfel-meteres-fereg-volt-egy-kaliforniai-ferfiban.htmlMinden nap sushit evett a kaliforniai férfi, ám egy idő után rendellenes tüneteket tapasztalt: véres hasmenésre panaszkodott, ezért orvoshoz fordult. Másfél méteres szalagflrget szedtek ki belőle. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.