Molnár Andi esküvő Südi Iringó Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, aki műsort vezet, van, aki ruhát tervet, míg más saját tánciskolát nyitott: ez történt a Szombat esti láz egykori sztárjaival!

Az RTL Klub riporterei ezúttal annak jártak utána, mi történt a Szombat esti láz sztárjaival. Megkeresték többek között Südi Iringót, aki mostanában ruhatervezéssel foglalkozik.

Soha nem volt olyan kézügyességem, hogy én tervezésben gondolkodjak, inkább szeretem összeszedegetni azokat a dolgokat, hogy amiket mások kitalálnak, például színkombinációkban, a sajátomra fordítani, kicsit átvariálni a mintázatát a dolgoknak." – nyilatkozta Südi Iringó.

Hajnal András saját tánciskolát nyitott, akihez Molnár Andi is csatlakozott, gyakran lépnek fel együtt. A csinos műsorvezető egyébként a verseny után megnyerte a Celeb vagyok, ments ki innen! 2014-es szériáját, a nézők az Édes otthon háziasszonyaként láthatják mostanában a tévéképernyőn és nem mellesleg idén férjhez is ment.

Két dologhoz ragaszkodtam, az egyik a férjem, a másik, hogy biciklivel mehessek át a fővároson, és a Lánchídon keresztül vezetett az utunk. Nekem, sőt a násznépnek is ez maradt meg, hogy milyen jó volt biciklizni menyasszonyi ruhában!" – mesélte Molnár Andi.

Kern András: öregnek lenni nem jóhttp://www.life.hu/sztarok/20180125-kern-andras-oregnek-lenni-nem-jo.htmlNapokon belül betölti 70. életévét Kern András. A színész azt mondja, nem szereti, ha a koráról kérdezgetik. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka már 1,5 milliót bukott magánéleti válsága miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180125-hosszu-katinka-mar-1-5-milliot-bukott-maganeleti-valsaga-miatt.htmlMagánéleti válsága miatt már két versenyt is kihagyott idén Hosszú Katinka. Ezzel pedig az érmek mellett jelentős pénzösszegtől is elesett. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoA medence mellől posztolt bikinis fotót a 40 éves Sándor Orsihttp://www.life.hu/sztarok/20180124-a-medence-mellol-posztolt-bikinis-fotot-a-40-eves-sandor-orsi-musorvezeto.htmlMa ünnepli születésnapját a csinos magyar műsorvezető, Sándor Orsi, aki ebből az apropóból egy bikinis fotót is megosztott magáról. TV + Sztárok--Furcsa fotót posztolt Gundel Takács Gábor, nem nyerte el mindenki tetszéséthttp://www.life.hu/sztarok/20180124-furcsa-fotot-posztolt-gundel-takacs-gabor-nem-nyerte-el-mindenki-tetszeset.htmlOlyan fotót osztott meg Gundel Takács Gábor a Facebook-oldalán, amely a legtöbb követőjét meglepte. Néhányan még a nemtetszésüket is kifejezték. TV + Sztárok--Állást kínál a Buckingham-palota, bárki jelentkezhet ráhttp://www.life.hu/sztarok/20180124-allast-kinal-a-buckingham-palota-barki-jelentkezhet-ra.htmlHa valaki érez magában kellő ambíciót, hogy a Buckingham-palotában dolgozzon, most itt a lehetőség: II. Erzsébet királynő és családja ugyanis kommunikációs asszisztenst keres. TV + Sztárok--Dombóvári Istvánt választották a legszexibb magyar pasinakhttp://www.life.hu/sztarok/20180124-dombovari-istvant-valasztottak-hazank-legszexibb-ferfijanak.htmlKiderült, ki az ország legszexibb pasija, és a végeredmény sokakat meglepett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.