Életéről és terveiről vallott Cicciolina: video

Forrás: MTI/EPA/ANSA/Alessandro Di Meo -
élet Staller Ilona felnőttfilm Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cicciolina ugyan hírnevét a felnőttfilmeknek köszönheti, nem ez az egyetlen terület, amit kipróbált. Volt olasz képviselő, rádiós és színész is. Életéről, szerelmeiről és vágyairól vall Staller Ilona.

Legutóbb a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben láthattuk Cicciolinát, aki ott is bebizonyította - ahogy már az életben számos alkalommal -, hogy nem szégyenlős. Sok mindent tudunk életéről, hiszen olyan felnőttfilmes karriert futott be, amire kevés példa van , de nem ez az egyetlen terület, melyben kipróbálta magát. Volt olasz képviselő, modell, rádiós, színésznő és még az énekléssel is megpróbálkozott. Kétszer ment férjhez, és egy gyermeke született, de gyermeke apja teljesen megszakította vele a kapcsolatot.

"A papája Ludwig Koonsnak velem nem beszél, azt mondta, hogy én elraboltam a gyereket New Yorkból. Azóta 25 év telt el" - mondta Cicciolina az RTL Klub riporterének. Az is kiderült, hogy szeretett volna még gyermeket a celeb."Szerettem volna, egyet el is veszítettem, egy kislány Ludwig előtt" - vallotta be Cicciolina.

Cicciolina még szeretne szerelmes lenni Forrás: MTI/EPA/ANSA/Alessandro Di Meo

Azt is megosztotta a nagyérdeművel, hogy 14 évesen vesztette el a szüzességét, ám annyira rossz élmény volt számára, hogy hónapokig halogatta a második alkalmat. Cicciolina életében azután nagyon sok férfi megfordult, de most egyedülálló. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne keresné a szerelmet, elárulta, milyen férfira vágyik.

Nekem az a fontos, hogy legyen kedves, aranyos, jókedvű, jólelkű. Ilyet keresek.

Schobert Norbi alsónadrág nélkül vezette oltár elé Rubint Rékáthttp://www.life.hu/sztarok/20180126--schobert-norbi-alsonadrag-nelkul-vezette-oltar-ele-rubint-rekat-penzt-vagy-eveket.htmlMeglepetésesküvőt szervezett Norbinak a kismama Rubint Réka. Mivel nem tudta, hova érkezik,Norbi papucsban és rövidnadrágban érkezett meg a templomhoz, ám Réka mindenre fel volt készülve, hiszen az elegáns ruháról is gondoskodott... TV + Sztárok--Rettenetesen sovány Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20180126-rettenetesen-sovany-cinthya-dictator-kommentek.htmlBár Cinthya Dictator soha nem a husisabb lányok táborát erősítette, most minden eddiginél vékonyabb, legalábbis optikailag mindenképpen. Legutóbbi fotójával a követőinél is kiverte a biztosítékot, persze, most is akadt, aki úgy látja, gyönyörű a lány. TV + Sztárok--Kerényi Miklós Gábor áldoazata visszatért az Operettszínházbahttp://www.life.hu/sztarok/20180125-visszatert-az-operettszinhazba-kero-egykori-aldoazata.htmlKerényi Miklós Gábornak távoznia kellett az Operettszínházból, egykori áldozata azonban vissszatért: munkaügyben járt ott. TV + Sztárok--Megdöbbentő: kora miatt írhatták ki a Barátok köztből Sztárek Andreáthttp://www.life.hu/sztarok/20180125-kora-miatt-irhattak-ki-a-baratok-koztbol-sztarek-andreat.htmlSztárek Andrea megdöbbentő kijelentést tett, szerinte a kora miatt írták ki a Barátok közt című sorozatból. TV + SztárokOrigoStohl András melegebb éghajlatra küldte Nagy Ervinthttp://www.life.hu/sztarok/20180125-stohl-andras-melegebb-eghajlatra-kuldte-nagy-ervint-valotarsak.htmlMelegebb éghajlatra küldi sorozatbeli testvérét, Nagy Ervint Stohl András a Válótársak következő részében. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMellszőrt villantott a 65 éves David Hasselhoff - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180125-mellszort-villantott-a-65-eves-david-hasselhoff-video.htmlDavid Hasselhoff meztelen felsőtestet villantott: ezzel nem is lenne semmi baj, mert valljuk be, igen jól tartja magát a színész, ám látva sűrű mellszőrzetét inkább azt mondjuk, bárcsak ne tette volna! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.