Kárpáti Rebeka reagált a rosszindulatú kommentekre

Forrás: Sarosi Zoltan -
komment reagálás rosszindulat Kárpáti Rebeka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárpáti Rebekának a közösségi oldalán szegezték neki a kérdést, hogy miből keresi kenyerét. A gyönyörű modell most válaszolt.

Kárpáti Rebeka anyagi helyzetét és keresetét kezdte el firtatni az egyik rosszindulatú kommentelő a közösségi oldalon. A szépség nem jött zavarba, már-már hozzászokott a hasonló jellegű hozzászólásokhoz és őszintén válaszolt az illetőnek.

Az egyik magyar kereskedelmi TV csatorna napi sorozatában szerepelek már lassan 4 éve. Emellett a videógyártásból és az egyéb social media felületekre való tartalomgyártásból." – olvasható a kommentje az Instagramon.

A modell, aki egyébként jelenleg Völgyi Dániel focistával jár, ezután a Ripostnak is kijelentette, neki nincs szégyellnivalója, tisztességes életet él.

Vannak ilyen emberek, én ezzel nem foglalkozom. Bennem nem sértett meg semmit! Én magam fizetem a saját csekkjeimet. Tisztességes, polgári életet élek, nem teszek olyan dolgokat, amik bármilyen normának ellent mondanának. Szerintem senkinek nem tartozom beszámolóval, pláne egy olyan embernek, akit nem is ismerek. Ráadásul a négyévnyi Jóban Rosszban alatt le is diplomáztam" – nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.