Cinthya Dictator komment sovány Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Cinthya Dictator soha nem a husisabb lányok táborát erősítette, most minden eddiginél vékonyabb, legalábbis optikailag mindenképpen. Legutóbbi fotójával a követőinél is kiverte a biztosítékot, persze, most is akadt, aki úgy látja, gyönyörű a lány. 

Cinthya képe alá csak úgy záporoztak a kommentek, a fotó pedig igencsak megosztotta a követőket, olyannyira, hogy egymásnak is estek. A hozzászólásokból válogattunk (amelyeket változtatás nélkül közlünk)

Cinthya Dictator (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

Nem szokasom hozzaszolast urni de ez azerrt durva...hogy vki ennyire sovany..es meg reklamozza is....

annyira sajnállak..

Akkor egy kis reklám az anorexiának...

vannak bajok. Hat nem ragadja vki karon azt viszi el 1 orvoshoz?! Vakok a hozzatartozoi or wtf?!

Gyönyörű vagy Cinthya!

Mi lett veled félelmetes vagy borzasztó

Fejezzétek már be basszus!! Tényleg nem bírjátok ki beszólás nélkül? Nincs szüksége orvosra!! Nincs szüksége a terápiás tanácsotokra sem a táplálkozással kapcsolatban, sem semmivel kapcsolatban!

Szerintem úgy vagy jó , ahogy vagy ... meg amúgy is , mit számít mások véleménye ? Te tested , te életed ... biztos vagyok abban , hogy aki kritizál nem elégedett önmagával, vagy nem teljes az élete ... boldog , harmóniában elő emberek nem mutogatnak ujjal .... személy szerint én azért követlek téged mert inspiráló személyiségnek tartalak , szóval csak így tovább !

Mennyi rosszindulatú, beteg lelkű ember, aki a saját problémáit vetíti ki másokra. Akinek rendben van az élete, nem azzal foglalkozik, hogy mások, hogy néznek ki... Szerintem gyönyörű vagy és stílusos, és tök jó, hogy jól érzed magad a bőrödben, mert a képeiden ez jön át.

de sajnos neki kisugárzása sincs. És nem az a baj,hogy vékony . Ha beteg es azért vékony akkor persze nagyon sajnálom, de én hallottam amikor nyilatkozott egyszer és mondta,hogy neki ez tetszik ha ilyen sovány valaki és van hogy csak magokat eszik vagy semmit... és az a bajom ezzel hogy ártatlan fiatal lányok esnek bele majd az ő csapdájaba és azt hiszik,hogy ilyennek kell lenni mint ő! De ahogy elnézem a hozzászólásokat más is így gondolja nem@csak én.

Elképesztő csufság vagy grt!

És íme a 21. század Marilyn Monroe -ja...‼️ Én imádom a többiek meg csak nem értik

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.