Törőcsik Mari végre hazatérhetett a kórházból

Forrás: Filmteam -
otthon Törőcsik Mari kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Mari egy év után végre hazatért, de még 24 órás felügyeletre szorul. Segítségben nincs hiánya: családtagjain kívül szomszédasszonya és egy ápoló is segíti. 

Törőcsik Mari egy évnyi kórházi kezelés után végre hazatérhetett otthonába, de még mindig 24 órás felügyeletre szorul. Családtagjain kívül egy ápoló ügyel arra, hogy minden a legnagyobb rendben legyen a művésznővel, aki nagyon örül annak, hogy kiengedték.

Törőcsik Marit kiengedték a kórházból Forrás: Filmteam

"

nagyon örülök, hogy itthon lehetek.

Nagyon jólesik, hogy ennyien keresnek és ilyen sokan hívnak, és jönnek látogatni. Egyelőre erőt gyűjtök, de remélem, minél hamarabb felerősödöm"
"Amíg Mari kórházban volt, én figyeltem a házra, de most, hogy hazaengedték, végre nem üres a lakás! Ilyenkor átmegyek, beszélgetünk, és bízunk benne, hogy mihamarabb erőre kap és felépül. Itt, Velemen mindenki szereti, mindenki örül, hogy újra köztünk lehet, és ahogy látom, tele van látogatókkaBlikknek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.