Az RTL Klub üzent a TV2-nek A Piramis miatt

TV2 A fal A Piramis RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 már egy ideje futó vetélkedője, A Piramis miatt orrolt meg a csatornára az RTL Klub, hiszen ők is műsorra tűztek egy hasonló játékot, csak A Fal névvel.

A TV2-n Stohl András vezetésével jó ideje fut A Piramis nevű vetélkedő, melyet a nézők is nagyon szeretnek, de a konkurens csatorna már kevésbé. Az RTL Klub is hasonló műsorral készül ugyanis február 5-től. A két csatorna között ezért dúl a háború, az RTL Klub most dalban üzen a TV2-nek.

Az RTL Klub üzent a TV2-nek Forrás: Origo

A Fal promóciós videójában egy takarítónő a legendás Piramis együttes egyik dalát énekli, A becsület címűt, miközben feltűnik a műsor díszlete. A Blikk keresésére az RTL Klub kreatív igazgatója, Herman Pierre elárulta, a dalválasztás nem véletlen, és ez még csak az első videó. „Ez még csak egy promósorozat első része volt, ezután jön még csak a lényeg" – mondta. A lap a TV2-t is kereste, ők nem kívántak reagálni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.