Bugyi nélkül pózol Alec Baldwin terhes felesége: fotó

meztelen Hilaria Baldwin terhes Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túlzásnak tartják azt a pucér fotót, amit Alec Baldwin felesége osztott meg magáról a közösségi oldalán.

A 60 éves színész 34 éves felesége, Hilaria negyedik közös babájukat várja. Gömbölyödő pocakját egy nyitott köntösben és egy malltartóban mutatta meg. A rajongóknál azonban kiverte a biztosítékot a kép, többek szerint is túlzásba viszi a magamutogatást.



Egy éve vár erre: nagy dobással készül Péter Szabó Szilvihttp://www.life.hu/sztarok/20180127-egy-eve-var-erre-nagy-dobassal-keszul-peter-szabo-szilvi.htmlPéter Szabó Szilvi, a Nox együttes egykori énekesnője nagyon készül új albumának bemutatására. A lemezen több mint egy évig dolgoztak.TV + SztárokOrigoHarmadszor is férjhez megy Gryllus Dorkahttp://www.life.hu/sztarok/20180127-harmadszor-is-ferjhez-megy-gryllus-dorka.htmlGryllus Dorka hét éve van együtt párjával, Simon Kornéllal. Azt tervezik, hogy hamarosan össze is házasodnak. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huVujity Tvrtko a Facebookon vágott vissza: tisztázta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180127-vujity-tvrtko-a-facebookon-vagott-vissza-tisztazta-magat.htmlValótlanságot állított Bod Péter, a Barátom Kim Ir Szen címmel megjelent könyv szerzője Vujity Tvrtkóról. A riporter tisztázta magát, bizonyítékokkal is szolgált. TV + Sztárok--Ma debütál: Kadlecsek Krisztián új feladatot kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180127-ma-debutal-kadlecsek-krisztian-uj-feladatot-kapott.htmlKöböl Anitának új társa lesz a Ripost - a TV2 sztárhíradója című magazinműsorban.TV + SztárokOrigoAz RTL Klub üzent a TV2-nek A Piramis miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180127-az-rtl-klub-uzent-a-tv2-nek-a-piramis-miatt.htmlA TV2 már egy ideje futó vetélkedője, A Piramis miatt orrolt meg a csatornára az RTL Klub, hiszen ők is műsorra tűztek egy hasonló játékot, csak A Fal névvel. TV + Sztárok--Viaszbaba: hamarosan teljesen lelepleződhet a leszbikus színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20180127-hamarosan-teljesen-leleplezodhet-a-leszbikus-szineszno.htmlA leszbikus színésznő és szerelmének kapcsolata hónapok óta lázban tartja az olvasókat, nemrég a volt barátnő fel is fedte kilétét. A Mokkában vállalta arcát, ám a színésznő neve még mindig titok, de csak annak, aki nem tudja összerakni a darabkákat. Egy árulkodó videó is található az interneten, a közös fényképükkel illusztrálva...TV + SztárokOrigo






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.