Harmadszor is férjhez megy Gryllus Dorka

esküvő Gryllus Dorka Simon Kornél házasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gryllus Dorka hét éve van együtt párjával, Simon Kornéllal. Azt tervezik, hogy hamarosan össze is házasodnak.

Gryllus Dorka és Simon Kornél boldogabbak, mint valaha. Hét éve vannak együtt, de számukra egyáltalán nem kritikus ez az időszak, éppen ezért azt tervezik, hogy hamarosan összeházasodnak. Már kisfiuk, Soma is várja a nagy napot - árulta el a színésznő a Best magazinnak. Hogy mikor lesz az esküvő, azt még nem tudják, mert mindketten nagyon elfoglaltak.

Gryllus Dorka korábban Boros András és Geszti Péter felesége volt.



Vujity Tvrtko a Facebookon vágott vissza: tisztázta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180127-vujity-tvrtko-a-facebookon-vagott-vissza-tisztazta-magat.htmlValótlanságot állított Bod Péter, a Barátom Kim Ir Szen címmel megjelent könyv szerzője Vujity Tvrtkóról. A riporter tisztázta magát, bizonyítékokkal is szolgált. TV + Sztárok--Vujity Tvrtkót vádolja a Barátom Kim Ir Szen társszerzője: "Lopott fényben fürdött"http://www.life.hu/sztarok/20180127-vujity-tvrtkot-a-baratom-kim-ir-szen-tarsszerzoje-vadolja.htmlVujity Tvrtko megtalálta azt a nőt, aki Kim Ir Szen egykori észak-koreai diktátor masszőre volt. Ez az állítás azonban így nem egészen pontos, ugyanis már született egy könyv Bod Péter közreműködésével a hölgy és a diktátor kapcsolatáról. TV + Sztárok--Ma debütál: Kadlecsek Krisztián új feladatot kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180127-ma-debutal-kadlecsek-krisztian-uj-feladatot-kapott.htmlKöböl Anitának új társa lesz a Ripost - a TV2 sztárhíradója című magazinműsorban.TV + SztárokOrigoKiderült, honnan kapta százmillióit Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20180127-kiderult-honnan-kapta-szazmillioit-gaspar-gyozo.htmlHónapok óta hangos a sajtó Gáspár Győző és a NAV botrányától. Nem telik egy úgy nap, hogy a showman ne bizonygatná az igazát, vagy követelné vissza a lefoglalt vagyonát.TV + Sztárok--Az RTL Klub üzent a TV2-nek A Piramis miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180127-az-rtl-klub-uzent-a-tv2-nek-a-piramis-miatt.htmlA TV2 már egy ideje futó vetélkedője, A Piramis miatt orrolt meg a csatornára az RTL Klub, hiszen ők is műsorra tűztek egy hasonló játékot, csak A Fal névvel. TV + Sztárok--Viaszbaba: hamarosan teljesen lelepleződhet a leszbikus színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20180127-hamarosan-teljesen-leleplezodhet-a-leszbikus-szineszno.htmlA leszbikus színésznő és szerelmének kapcsolata hónapok óta lázban tartja az olvasókat, nemrég a volt barátnő fel is fedte kilétét. A Mokkában vállalta arcát, ám a színésznő neve még mindig titok, de csak annak, aki nem tudja összerakni a darabkákat. Egy árulkodó videó is található az interneten, a közös fényképükkel illusztrálva...TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.