Vujity Tvrtko a Facebookon vágott vissza: tisztázta magát

ATV Kim Ir Szen Bod Péter Ákos Vujity Tvrtko Heti Napló Sváby Andrással
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valótlanságot állított Bod Péter, a Barátom Kim Ir Szen címmel megjelent könyv szerzője Vujity Tvrtkóról. A riporter tisztázta magát, bizonyítékokkal is szolgált.  

Bod Péter azt állította, hogy Tvrtko az ő sztorijával kérkedett a Heti napló tavaly decemberi műsorában. Bod azt mondja, a riportban az hangzott el, hogy a riporter fedezte fel Kim Ir Szen magyar masszőrét, Szilágyi Erzsébetet. Ekkor a kötet már négy hetete a boltokban volt, ő neve a máűsorban mégsem hangzott el.

"A probléma az, hogy Sváby András az ATV Heti Napló című műsorában tavaly december 10-én így konferálta fel Vujity Tvrtko riportját: Tvrtko megtalálta Kim Ir Szen magyar masszőrét, akit az észak-koreai vezető szabályosan a tenyerén hordozott. Abban a pillanatban, amikor Sváby András ezt a mondatot kimondta, négy hete már Magyarország szinte valamennyi könyvesboltjában kapható volt a könyv. Megkérdezem akkor: ki találta meg és ki fedezte fel Szilágyi Erzsébetet?" - nyilatkozta Boda Péter.

Vujity Tvrtko most a Facebookon reagált a vádakra, tisztázta magát:

"A Bors cikke megjegyzi, hogy megkerestek engem, de nem nyilatkoztam.
Nos, a Bors-szórakoztató napilap megkeresésekor az újságírót azonnal a „Barátom Kim Ir Szen" című könyv kiadójának vezetőjéhez, Kovács Attila Zoltánhoz irányítottam. A Bors újságírója elmondta, hogy természetesen megszólaltatják a kiadóvezetőt. Azért hozzá irányítottam a napilap munkatársát, mert a Szépmíves Kiadó vezetője szervezte az egészet, a találkozást, a Facebook-Élőmet Szilágyi Erzsébettel, ő várt a lakásán, az élő bejelentkezéskor pedig mindvégig ott ült a szobában, mellettünk. Az interjú végén megköszönte együttműködésemet, hozzáállásomat. Kovács Attila Zoltán a tegnapi nap során arról tájékoztatott, hogy nyilatkozott is a Bors című napilapnak, ahol elmondta mennyire korrektnek és becsületesnek tart, és újra megköszönte munkámat. Ígéretet kapott, hogy a cikket –érintettség okán– megjelenés előtt megnézheti. Később meg is kapta az írást, amelyből teljes egészében kihagyták nyilatkozatát, neve, szerepe az ügyben említésre sem kerül. Ezt követően azonnal hívta az újságírót, aki már sem a többszöri hívására, sem sms-re, sem emailre, sem Facebook-üzenetre nem reagált."

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Vujity Tvrtkót vádolja a Barátom Kim Ir Szen társszerzője: "Lopott fényben fürdött"http://www.life.hu/sztarok/20180127-vujity-tvrtkot-a-baratom-kim-ir-szen-tarsszerzoje-vadolja.htmlVujity Tvrtko megtalálta azt a nőt, aki Kim Ir Szen egykori észak-koreai diktátor masszőre volt. Ez az állítás azonban így nem egészen pontos, ugyanis már született egy könyv Bod Péter közreműködésével a hölgy és a diktátor kapcsolatáról. TV + Sztárok--Ma debütál: Kadlecsek Krisztián új feladatot kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180127-ma-debutal-kadlecsek-krisztian-uj-feladatot-kapott.htmlKöböl Anitának új társa lesz a Ripost - a TV2 sztárhíradója című magazinműsorban.TV + SztárokOrigoKiderült, honnan kapta százmillióit Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20180127-kiderult-honnan-kapta-szazmillioit-gaspar-gyozo.htmlHónapok óta hangos a sajtó Gáspár Győző és a NAV botrányától. Nem telik egy úgy nap, hogy a showman ne bizonygatná az igazát, vagy követelné vissza a lefoglalt vagyonát.TV + Sztárok--Kiderült, honnan kapta százmillióit Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20180127-kiderult-honnan-kapta-szazmillioit-gaspar-gyozo.htmlHónapok óta hangos a sajtó Gáspár Győző és a NAV botrányától. Nem telik egy úgy nap, hogy a showman ne bizonygatná az igazát, vagy követelné vissza a lefoglalt vagyonát.TV + Sztárok--Az RTL Klub üzent a TV2-nek A Piramis miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180127-az-rtl-klub-uzent-a-tv2-nek-a-piramis-miatt.htmlA TV2 már egy ideje futó vetélkedője, A Piramis miatt orrolt meg a csatornára az RTL Klub, hiszen ők is műsorra tűztek egy hasonló játékot, csak A Fal névvel. TV + Sztárok--Bajban van Curtis: félmilliót követel tőle egykori rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20180127-bajban-van-curtis-felmilliot-kovetel-tole-egykori-rajongoja.htmlCurtis, azaz Széki Attila egyik isermőse azt állítja, hogy a zenész 500.000 forinttal tartozik neki. A rapper viszont azt állítja, hogy a pénzt ajándékba kapta.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.