Kiakadtak a rajongók a Dolly és Palcsó Tamás-formáción

Dolly Dolly Plussz Palcsó Tamás Facebook
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk is róla mindössze egy év után feloszlott Dolly és Jáger Gyula kettőse, vagyis a Dolly Plussz. Az énekesnő azonban most Palcsó Tomival feltámasztotta a formációt, ám ez a felállás nem mindenkinek tetszik, sőt, a rajongók kommentekben fejezték ki csalódottságukat. 

„Nem fér össze a Dolly+Palcsó stílus", „Megnézném, ahogy Dolly énekli Palcsóval a Térden állva jövök hozzád című dalt", „Palcsónak köze nincs ehhez a stílushoz, és ha korrektek szeretnénk lenni, az énekléshez sem", „Rossz csere volt!" – idézi a Dolly Rollosok Klubja Facebook-közösséget a Bors.

A csoport vezetője elmondta, hogy legszívesebben egyedül látnák Dollyt a színpadon, de más dolog is rosszul esik nekik.

"Dolly nem kezelte túl empatikusan Kékes Zoli halálát, és most, a tragédia első évfordulóján sem emlékezett meg róla, több, mint harminc év együtt zenélés után, míg a csoport egy egész hétvégét szentelt Sziszinek. Jáger Gyula pedig igazából egy Flipper Öcsi-imitátor, és sosem értettük ezt a formációt. Ám Dolly-rajongókként igyekeztünk megbarátkozni a változással. Palcsó Tomi viszont teljesen érthetetlen számunkra. Elismerjük, mint tehetséges énekest, de az ő műfaja nagyon nem egyezik a Dolly Roll-életérzéssel. Ha őszinte akarok lenni, mi Kékes Zoli halála után, leginkább szólóban, zenekar kíséretében látnánk, hallgatnánk szívesen Dollyt, de persze mindenhogyan szeretjük és további sikereket kívánunk neki" - nyilatkozta.

Az énekesnő és a volt megasztárost a napilap munkatársai nem érték el.

Nyilvánosság elé állt a Ásós Attila: őt vádolják csalással áldozataihttp://www.life.hu/sztarok/20180128-nyilvanossag-ele-allt-a-asos-attila-ot-vadoljak-csalassal-aldozatai.htmlAhogy megírtuk, csalással vádolják volt barátnőit a Megasztárban feltűnt magyar mulatós zenészt, Ásós Attilát. Az ügyben a férfi barátja is megszólalt, most pedig maga az érintett lépett nyilvánosság elé. TV + SztárokOrigoÍgy fest most Beri Ary, a Szerelem első vérig egykori Fügéjehttp://www.life.hu/sztarok/20180128-igy-fest-most-beri-ary-a-szerelem-elso-verig-egykori-fugeje.htmlSzinte nem volt olyan kamaszlány, aki a 80-as évek végén ne lett volna szerelmes Beri Aryba. A Szerelem első vérig sztárja azonban később eltűnt, önpusztító életet élt. Öt évvel ezelőtt, egy szívroham után azonban letette az alkoholt és a cigit, kvázi új életet kezdett. Most a TV2 Mokkájának a vendége volt és terveiről mesélt. TV + SztárokOrigoFrontálisan karamboloztak az Éjjel-nappal Budapest sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180126-frontalisan-karamboloztak-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja.htmlKét autó karambolozott frontálisan Pusztaszabolcson. Információink szerint az egyik kocsiban az Éjjel-Nappal Budapest több szereplője ült.TV + Sztárok--Nemi erőszakkal vádolja David Copperfieldet egy korábbi tinimodellhttp://www.life.hu/sztarok/20180126-nemi-eroszakkal-vadolja-david-copperfieldet-egy-korabbi-tinimodel.htmlNemi erőszakkal vádolta meg David Copperfieldet egy nő, aki azt állítja, hogy az amerikai illuzionista elkábította és megerőszakolta őt az 1980-as évek végén.TV + Sztárok--Sebestyén Balázs állapotán múlik, elindul-e A Fal a tervezett időpontbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180128-sebestyen-balazs-allapotan-mulik-elindul-e-a-fal-a-tervezett-idopontban.htmlVeszélybe került A Fal forgatásának indulása a múlt héten vakbélgyulladással műtött Sebestyén Balázsállapota miatt. TV + SztárokOrigoDrogozáson kapták az Oltári csajok Biancájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180126-drogozason-kaptak-az-oltari-csajok-biancajat-rtl-2.htmlNagy bajban van Danics Dóra, vagyis szerencsére nem ő, csak az Oltári csajok-beli karaktere Bianca. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.