Hosszú Katinka reagált a pletykára, miszerint új szerelme lenne

Fotó: Polyák Attila - Origo -
házasság edző Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felröppent a hír, hogy Hosszú Katinka és edzőpartnere, Dudás Dániel között több van, mint szakmai kapcsolat. Az úszónő közleményben cáfolt.

A Ripost ma reggel azt írta, hogy Hosszú Katinka új párjával tölötte az idejét edzés után. A lap azt feszegette, hogy Dudás Dániellel már valószínűeg nem csak az udszodán belül van együtt, több lehet köztük az edzőpartneri viszonynál. Ezt arra alapozták, hogy amikor a két úszó meglátta a fotóst, akkor elrejtették az arcukat.

Hosszú Katinka helyreigazítást kért, mert valótlant állított róla egy napilap Fotó: Polyák Attila - Origo

A cikkre reagálva közleményt adott ki az Iron Aquatics, Hosszú Katinka és Shane Tusup közös cége - írja az Index. Azt írják, hogy valótlan dolgokat állított a Ripost napilap, önkényesen megvágott és komponált képeket használtak a cikkhez:
"Hosszú Katinka valójában két csapattársával és barátjával együtt volt egy étteremben az aznapi edzésük után, amikor az említett szerkesztőség fotósa észrevette őket, de a képeket és a szöveget úgy alakították, hogy az valótlan és rá nézve sértő történetet közöl. A helyreigazítási kérelmet eljuttattuk" - áll az Iron Aquatics közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.