Meghan Markle-t kérték fel Katalin hercegné helyettesítésére

Forrás: AFP/Adrian Dennis -
királyi család Meghan Markle Katalin hercegné Nemzetközösség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint Meghan Markle fogja helyettesíteni Katalin hercegnét egy fontos, hivatalos eseményen. Ezzel ismét felerősödhet az a pletyka, miszerint a leendő sógornők között egyfajta versengés látszik kibontakozódni.

Egyre több bulvárlap ír arról, hogy egyfajta küzdelem zajlik Katalin hercegné és Meghan Markle között azért, hogy melyiküknek sikerül jobban elnyerni a rajongók szeretetét. Úgy tűnik, most az ifjú menyasszony tehet egy lépést a győzelem felé, ugyanis ő fogja helyettesíteni leendő sógornőjét a Nemzetközösség kormányfőinek áprilisi találkozóján. Az egyhetes eseményen II. Erzsébet királynő és Károly herceg mellett eredetileg Vilmos herceg és felesége vett volna részt, de a hírek szerint ez mégsem így lesz.

A DailyMail értesülései szerint ennek két oka van, az egyik, hogy szeretnék, ha személyesen is megismernék Meghant az országok képviselői, a másik pedig az, hogy az eseményre áprilisban kerül majd sor, valószínűleg pont azon a héten, amikor Katalin hercegné szülni fog.

Vajon mit szól ahhoz Katalin hercegné, hogy Meghan fogja helyettesíteni? Forrás: AFP/Adrian Dennis

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.