Jackóval való kapcsolatáról vallott Macaulay Culkin

Forrás: AFP/Ethan Miller -
Michael Jackson gyermekkor Macaulay Culkin kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Jackson szerette, ha gyerekek veszik körül, sokan azonban ezt nem nézték jó szemmel és pedofíliával vádolták a sztárt. Később ejtették a vádakat és felmentették. Most az egykori gyermekszínész, Macaulay Culkin vallott őszintén arról, milyen volt a kapcsolata Jackóval.

A Reszkessetek, betörők! sztárja, Macaulay Culkin rengetegszer megfordult Michael Jackson otthonában. Az énekes haláláig jóban voltak, az egykori gyereksztár akkor is kiállt Jacko mellett, amikor szexuális zaklatással vádolták. A színész most egy interjúban öntött tiszta vizet a pohárba és elárulta, valójában milyen kapcsolat volt közöttük.

Az egyik show előtt bejött a backstage-be. Szeretett táncolni, egy igazi táncos ember volt. Donald Trumppal jött, akkoriba barátok voltak. Egyszer csak meglátott engem és így szólt: "Ó, én ismerlek téged valahonnan... A Belevaló papapótló filmből! Te nagyon vicces vagy!" Később a Reszkessetek, betörők! sikere után megkeresett engem és a családomat. Megkérdezte, hogy van-e kedvem vele lógni és elmenni hozzá. Ő volt az egyik legjobb barátom, igazi barátság volt köztünk. Soha nem éreztem kényelmetlenül magam, egyáltalán nem volt furcsa számomra. Jól ismertem őt, találkoztam rengeteg híres emberrel, de őt nem változtatta meg a hírnév." – árulta el Macaulay Culkin, aki korábban bevallotta, hogy az apja gyakran bántalmazta, lelki terrorban tartotta.

Fan Art. This is incredible. Thanks You!!! ❤️ #macaulayculkin #michaeljackson

Macaulay Culkin (@officialmculkin) által megosztott bejegyzés,

Csalódottak az erdélyi rajongók: nem vetítik le a Viszkist Csíkszeredánhttp://www.life.hu/sztarok/20180126-nem-vetitik-le-a-viszkist-csikszeredan.htmlNem lesz látható Csíkszeredán a Viszkis című film, amelyet már több erdélyi moziban is vetítenek. TV + Sztárok--Cseh Laci nem aggódik: szerinte Katinka jól tette, hogy kihagyott két versenythttp://www.life.hu/sztarok/20180126-cseh-laci-nem-aggodik-szerinte-katinka-jol-tette-hogy-kihagyott-ket-versenyt.htmlCseh Laci védelmébe vette Hosszú Katinkát és igen optimistán nyilatkozott: szerinte egyáltalán nem baj, ha az úszónő kihagy néhány versenyt, ráfér a pihenés. TV + SztárokMTIJanza Kata szomorú lenne, ha nem játszhatná többé Sissithttp://www.life.hu/sztarok/20180126-janza-kata-szomoru-lenne-ha-nem-jatszhatna-tobbe-sissit.htmlJanza Kata nagyon szeretné, ha a színház újra leporolná az Elisabeth című darabot és ő játszhatná ismét a főszerepet, ennek azonban több akadálya is lehet. TV + SztárokOrigoKárpáti Rebeka reagált a rosszindulatú kommentekrehttp://www.life.hu/sztarok/20180126-karpati-rebeka-reagalt-a-rosszindulatu-kommentekre-instagram.htmlKárpáti Rebekának a közösségi oldalán szegezték neki a kérdést, hogy miből keresi kenyerét. A gyönyörű modell most válaszolt. TV + Sztárok--16 évvel ezelőtti közös fotót posztolt Rubint Réka és Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20180126-16-evvel-ezelotti-kozos-fotot-posztolt-rubint-reka-es-schobert-norbi.htmlEgy 16 évvel ezelőtt készült közös fotóval lepte meg rajongóit Rubint Réka és Schobert Norbi. TV + Sztárok--Karsai Zita 40 felé közeledve dögösebb, mint valaha - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180126-karsai-zita-40-fele-kozeledve-dogosebb-mint-valaha-fotok.htmlRendszeresen posztol szexi fotókat közösségi oldalára Karsai Zita, aki jelenleg Németországban él. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.