Damu Roland: hálás vagyok a sorsnak, hogy nem halok éhen

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland színészet vallomás munka konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland örül annak, hogy van miből élnie. Bár egyelőre nem álmai munkáját végzi, bízik benne, hogy idővel újra színházban, filmekben szerepelhet.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Damu Roland egy ideje konyhai kisegítőként dolgozik. A színész akkor elmondta, ezt egyáltalán nem bánja, sőt ezzel talán többet is keres, mint a színészettel.

Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy nekem legalább ez van. Hogy nem halok éhen, hogy ha megkívánok valamit, azt meg tudom venni, vagy alapvető dolog, hogy van hol laknom. Én nem gondolom azt, hogy az szégyen lenen, hogy „a Damu Roland" konyhai kisegítőként dolgozik. Ülhetnék otthon az albérletben és gondolkodhatnék azon, hogy ha jön a főbérlő, atyaúristen, miből fogom kifizetni." – mesélte most a Story Extrának, majd hozzátette, azért bízik benne, hogy hamarosan véget ér ez az időszak és újra azt csinálhatja, amit igazán szeret. „Tudomásul kell venni, hogy most ez egy túlélés. Valószínű, illetve nagyon-nagyon remélem, hogy nem konyhai kisegítőként fogok majd megöregedni. Nagyon remélem, megtalálnak majd azok lehetőségem, amikre, én azt gondolom, predesztinált vagyok."

Damu Roland jelenleg boldog párkapcsolatban él párjával, akivel immár 10 hónapja vannak együtt. Bár voltak nehéz időszakaik, Linda megbízik kedvesében és mindig mellette áll.

Forgatáson érte baleset Sipos Petithttp://www.life.hu/sztarok/20180130-forgatason-erte-baleset-sipos-petit-irigy-honaljmirigy.htmlBaleset érte legújabb klipjük forgatásán az Irigy Hónaljmirigy tagját, Sipos Petit. Az énekes csúnyán megütötte magát. TV + Sztárok--Nótár Mary: nem kell lemondanom az anyaságrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-notar-mary-nem-kell-lemondanom-az-anyasagrol.htmlMa már teljesen egészséges Nótár Mary, aki jelenleg leginkább a munkájának él, de mint elárulta, később szeretne majd édesanyává válni. TV + Sztárok--Grammy 2018: a színpadon fakadt sírva Keshahttp://www.life.hu/sztarok/20180129-grammy-2018-a-szinpadon-fakadt-sirva-kesha.htmlMegindító produkciója után a színpadon fakadt sírva Kesha az idei Grammy-díjátadón. TV + Sztárok--Heves páros: Jolly és Suzy szex közben tört össze egy üvegasztalthttp://www.life.hu/sztarok/20180129-heves-paros-jolly-es-suzy-szex-kozben-tort-ossze-egy-uvegasztalt.htmlJolly és Suzy, a mulatós páros a való életben is egy pár, immár 12 éve házasok. Most elárulták, ma is izzik közöttük a levegő, mindent megtesznek azért, hogy soha ne hűljön ki a kapcsolatuk. TV + Sztárok--Meghan Markle-t kérték fel Katalin hercegné helyettesítésérehttp://www.life.hu/sztarok/20180129-meghan-marklet-kertek-fel-katalin-hercegne-helyettesitesere.htmlA hírek szerint Meghan Markle fogja helyettesíteni Katalin hercegnét egy fontos, hivatalos eseményen. Ezzel ismét felerősödhet az a pletyka, miszerint a leendő sógornők között egyfajta versengés látszik kibontakozódni. TV + Sztárok--Jackóval való kapcsolatáról vallott Macaulay Culkinhttp://www.life.hu/sztarok/20180129-michael-jacksonnal-valo-kapcsolatarol-vallott-macaulay-culkin.htmlMichael Jackson szerette, ha gyerekek veszik körül, sokan azonban ezt nem nézték jó szemmel és pedofíliával vádolták a sztárt. Később ejtették a vádakat és felmentették. Most az egykori gyermekszínész, Macaulay Culkin vallott őszintén arról, milyen volt a kapcsolata Jackóval. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.