Irigy Hónaljmirigy forgatás baleset klip Sipos Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baleset érte legújabb klipjük forgatásán az Irigy Hónaljmirigy tagját, Sipos Petit. Az énekes csúnyán megütötte magát.

Az Irigy Hónaljmirigy legutóbb Majka új dalát, a Mindenki táncolt dolgozta fel, amelyhez már a videóklip is elkészült. A forgatás azonban nem zajlott zökkenőmentesen.

"Amikor forgattuk a klipet, végigjártunk pár helyszínt, ahol korábban Majka is járt, és megmutattuk azokat a tévéműsorokat, amiket ő vezetett az elmúlt években." – számolt be a Ripostnak Sipos Tomi, akinek testvére, Peti vállalkozott arra, hogy kipróbálja a Ninja Warrior pályáját. Nem kellett volna... „A Ninja Warrior-pályát én is kipróbáltam, de kifogott rajtam! Lezuhantam és csúnyán megütöttem magam, de szerencsére nem lett komolyabb bajom! Minden tiszteletem a ninjáké" – mesélte Sipos Peti.

Ettől eltekintve nagyon élvezték a forgatást, és elmondták, soha nem volt céljuk, hogy a paródiáikkal bárkit is megbántsanak és bíznak benne, hogy ezúttal is viccesnek találja majd a klipet a közönség.

Az Irigy Hónaljmirigy legutóbb Majka új dalát dolgozta fel Forrás: MTI/Soós Lajos

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.