Hódi Pamela elsírja magát, ha veszekednie kell a kislányával

vita Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke sírás veszekedés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár 4 esztendőssé cseperedett Berki Krisztián és Hódi Pamela közös gyermeke, Natasa Zselyke. A kislány egyre többször fejti ki a véleményét édesanyjának, akivel gyakran össze is különböznek.

Hódi Pamela a Micsoda nők! című műsorban mesélt arról, milyen a kapcsolata mostanában a kislányával. Ahogy telik az idő, Natasa Zselyke egyre inkább öntudatára éred és mondja el a saját véleményét. Emiatt gyakran össze is különböznek.

A 4 éves kort elhagytuk, most már úgy feszegeti a határokat, megjelenik a saját kis egyénisége, világa, eddig kis tündérbogár volt, most meg itt van Berki Natasa Zselyke. És most jön az anyja viselkedése... A flegma fej, amit sajnos én is gyakran használok." – mesélte Hódi Pamela, aki ilyenkor azért gyakran rápirít kislányára. „Ilyenkor sírunk mind a ketten. Mert én fegyelmezem őt, neki rosszul esik, hogy rászólok, nem érti, hogy mi az, hogy ne szájaljál. Próbálja visszafogni a sírását, és közben én is elkezdek sírni, mert ő is sír és akkor sírunk mind a ketten."

Szomorú hírt közölt Király Linda a közösségi oldalán, gyászol az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-szomoru-hirt-kozolt-kiraly-linda-a-kozossegi-oldalan-gyaszol-az-enekesno.htmlSzomorú hírt közölt Király Linda rajongóival: elvesztette szeretett kutyáját, Pipit. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoDamu Roland: hálás vagyok a sorsnak, hogy nem halok éhenhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-damu-roland-halas-vagyok-a-sorsnak-hogy-nem-halok-ehen.htmlDamu Roland örül annak, hogy van miből élnie. Bár egyelőre nem álmai munkáját végzi, bízik benne, hogy idővel újra színházban, filmekben szerepelhet. TV + Sztárok--Forgatáson érte baleset Sipos Petithttp://www.life.hu/sztarok/20180130-forgatason-erte-baleset-sipos-petit-irigy-honaljmirigy.htmlBaleset érte legújabb klipjük forgatásán az Irigy Hónaljmirigy tagját, Sipos Petit. Az énekes csúnyán megütötte magát. TV + Sztárok--Nótár Mary: nem kell lemondanom az anyaságrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-notar-mary-nem-kell-lemondanom-az-anyasagrol.htmlMa már teljesen egészséges Nótár Mary, aki jelenleg leginkább a munkájának él, de mint elárulta, később szeretne majd édesanyává válni. TV + Sztárok--Grammy 2018: a színpadon fakadt sírva Keshahttp://www.life.hu/sztarok/20180129-grammy-2018-a-szinpadon-fakadt-sirva-kesha.htmlMegindító produkciója után a színpadon fakadt sírva Kesha az idei Grammy-díjátadón. TV + Sztárok--Heves páros: Jolly és Suzy szex közben tört össze egy üvegasztalthttp://www.life.hu/sztarok/20180129-heves-paros-jolly-es-suzy-szex-kozben-tort-ossze-egy-uvegasztalt.htmlJolly és Suzy, a mulatós páros a való életben is egy pár, immár 12 éve házasok. Most elárulták, ma is izzik közöttük a levegő, mindent megtesznek azért, hogy soha ne hűljön ki a kapcsolatuk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.