Sebestyén Balázs azt üzeni Stohl Andrásnak, hogy az övé nagyobb

Fotó: Szabó Gábor/Origo, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
TV2 háború Stohl András üzenet A fal A Piramis RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak a két konkurens csatorna között dúl a harc, hanem a műsorvezetők között: A Fal és A Piramis végérvényesen összeugrasztotta Stohl Andrást és Sebestyén Balázst.

Hasonló műsorral készült az RTL Klub és a TV2, csak különböző néven. A TV2-n már elindult Stohl András vezetésével A Piramis nevű vetélkedő, mely elég szép nézettséget ért el, míg az RTL Klub csak nemsokára kezdi el sugározni a játékot, melynek Sebestyén Balázs lesz a házigazdája.

Sebestyén Balázs üzent Stohl Andrásnak Fotó: Szabó Gábor/Origo, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Az RTL Klub megorrolt a konkurens kereskedelmi tévére, amiért náluk előbb került adásba a vetélkedő, így most promóvideókkal és reklámokkal üzenget a csatornának. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, először a Piramis egyik dalát vetette be az RTL Klub videójában, mostanra pedig már Sebestyén Balázs is beszállt - szúrta ki a HVG. Az egyik újság hasábjain, a díszlet előtt vigyorogva hecceli Stohl Andrást ezzel a kijelentéssel: „Az enyém nagyobb"

Szomorú hírt közölt Király Linda a közösségi oldalán, gyászol az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-szomoru-hirt-kozolt-kiraly-linda-a-kozossegi-oldalan-gyaszol-az-enekesno.htmlSzomorú hírt közölt Király Linda rajongóival: elvesztette szeretett kutyáját, Pipit. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoHosszú Katinka újabb versenyt hagy kihttp://www.life.hu/sztarok/20180130-ujabb-versenyt-hagy-ki-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka úgy döntött, hogy a hétvégén megrendezésre kerülő FFN Golden Tour versenyén sem indul: ezzel indokolta döntését. TV + Sztárok--Damu Roland: hálás vagyok a sorsnak, hogy nem halok éhenhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-damu-roland-halas-vagyok-a-sorsnak-hogy-nem-halok-ehen.htmlDamu Roland örül annak, hogy van miből élnie. Bár egyelőre nem álmai munkáját végzi, bízik benne, hogy idővel újra színházban, filmekben szerepelhet. TV + Sztárok--Forgatáson érte baleset Sipos Petithttp://www.life.hu/sztarok/20180130-forgatason-erte-baleset-sipos-petit-irigy-honaljmirigy.htmlBaleset érte legújabb klipjük forgatásán az Irigy Hónaljmirigy tagját, Sipos Petit. Az énekes csúnyán megütötte magát. TV + Sztárok--Nótár Mary: nem kell lemondanom az anyaságrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-notar-mary-nem-kell-lemondanom-az-anyasagrol.htmlMa már teljesen egészséges Nótár Mary, aki jelenleg leginkább a munkájának él, de mint elárulta, később szeretne majd édesanyává válni. TV + Sztárok--Gáspár Győzőt becsületsértésért beperelte a NAV egyik alkalmazottjahttp://www.life.hu/sztarok/20180130-gaspar-gyozit-becsuletsertesert-beperelte-a-nav-egyik-alkalmazottja.htmlGyőzike sajnos ismét bíróság elé került, ezúttal egy NAV-alkalmazott jelentette fel őt: becsületsértés a vád. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.