Az M4 sport hokimeccsen megsérült operatőréről

Forrás: m4sport.hu -
hokimeccs sérülés operatőr M4 Sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az M4 Sport operatőre a MAC Budapest–DVTK Jegesmedvék meccsén sérült meg: két játékos a plexinek csapódott, ami ripityára tört. 

A MAC Budapest–DVTK Jegesmedvék Tüskecsarnokban megrendezett meccsén két játékos, Tóth Gergővel és Tóth Richárd a palánknak csapódtak, az ütés erejét nem bírta el a szerkezet. A plexi ripityára tört és az M4 Sport operatőrének a fejére szakadt. A férfi arcát megvágták a szilánkok, nagyon erősen vérzett, a helyszínen lévő egészségügyi személyzet azonnal ellátta.

Forrás: m4sport.hu

Tóth Gergő elárulta, ő még nem látott ilyet. "

A sarokban találkoztunk az ellenfelemmel, és nekiestünk a palánknak, a biztonsági üveg pedig darabjaira hullott.

Blikknek

az operatőr üzent is mindenkinek, aki aggódott érte:

jól van, az ijedtségen és a horzsolásokon kívül nincs baja. Hasonló nyilatkozatot adott ki az operatőr állapotáról az MTVA. "A kórházi vizsgálat után Ricardót visszavitték a helyszínre. Szerencsére komolyabb sérülés nélkül megúszta, csak felső hámsérülések keletkeztek az arcán és a homlokán. Felrepedt a szája, és ez okozta az erős vérzést. A CT nem mutatott sérülést, agyrázkódása sem volt. Később operatőrkollégája vitte haza" - írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.