Megszólalt a nő, akit 25 éve Tupac és haverjai erőszakolták meg csoportosan

Forrás: Shutterstock -
Tupac Shakur erőszak csoportos nemi erőszak rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 1996-ban elhunyt rapper, Tupac 4 és fél évet ült a börtönben azért, mert társaival megerőszakolt egy akkor 18 éves lányt. Az áldozat, a most 44 esztendős Ayanna Jackson egy videóinterjúban elmesélte, mi történt pontosan azon az éjszakán.

A nő DJ Vladnak adott interjút, a bezsélgetés pedig megtekinthető teljes egészében a videómegosztó oldalon. Elmesélte, hogy 1993-ban találkozott a rapperrel egy éjszakai táncos klubban. Egész éjjel táncoltak, flörtöltek és csókolóztak is.

Pezsgőt ittam és ő mögém lépett. Farmer volt rajtam és a farzsebembe dugta a kezét" – mondta a nő. Tupac ezt követően orális szexre akarta rávenni, de a nő ezt nem akarta. Ezt követően elmentek egy hotelszobába és egymáséi lettek.

Ezután többször is találkoztak, a rapper mindig autót küldött Ayannáért. Egyszer egy hotel lakosztályában találkoztak. A nappaliban ott voltak Tupac haverjai, ők ketten pedig elvonultak a hálószobába. Itt a férfi masszázst kért kedvesétől, majd csókolgatni kezdte. Ekkor beléptek a szobába a rapper haverjai. A nő nem értette, miért, és szabadulni akart, de a férfi a hajánál fogva ott tartotta.

Ők a barátaim és nagyon kedvellek téged, ezért arra gondoltam, hogy osztoznánk rajtad." – mondta ekkor Tupac és három barátja megerőszakolta a nőt.

A rapper haláláig tagadta, hogy az eset megtörtént.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.