Nincs jól Lilu: lebetegedett és a kedve sem jó

Zürich rosszkedv Lilu beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rossz kedve van és még meg is betegedett a Keresem a családom forgatásán Lilu. A műsorvezető ezúttal Zürichből jelentkezett be.

A Keresem a családom című műsora miatt mostanában a világot járja Lilu. A csinos sztáranyuka nagyon szeret utazni, de azért neki is vannak néha rossz napjai. Ilyen volt például a tegnapi is, legalábbis erről számolt be követőinek a közösségi oldalán. Zürich utcáiról posztolt és azt írta a képhez, hogy bár nincs rá oka, valamiért nincs jó kedve, ráadásul még le is betegedett.

Ma valahogy nem voltam túl jó formában... Nincs rá okom, de a kedvem sem az igazi... Le is betegedtem... Pedig gyönyörű ez a város... Nem szeretem ezt a napot, na." – írta.

Lilu egyébként már korábban is mesélt arról, hogy a forgatások néha nagyon megviselik, és bizony előfordul, hogy el is sírja magát. Nem is csoda, ha lelkileg megterheli a műsor, hiszen arra vállalkozott, hogy összehozza az egymástól elszakadt családtagokat, és rendszerint megrendítő történeteket kell feldolgoznia.

Különös módon lepte meg követőit Tücsi és vőlegénye - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-kulonos-modon-lepte-meg-kovetoit-tucsi-es-ferje-video.htmlÚj játékot indított videóblogjában Tücsi és kedvese. Hasonló ahhoz, amit Ördög Nóra és Nánási Pál is csinált Ázsiában. TV + SztárokOrigoPriscilla Presley is támogatja a budapesti Elvis szobor felállításáthttp://www.life.hu/sztarok/20180130-priscilla-presley-tamogatja-a-budapesti-elvis-szobor-felallitasat.htmlPriscilla Presley is támogatja, hogy Budapest szoborral tisztelegjen Elvis emléke előtt. A rock and roll legenda volt felesége, egyetlen gyermekének édesanyja nyáron látogat Magyarországra a Wonder of You turné keretében. TV + Sztárok--Hódi Pamela elsírja magát, ha veszekednie kell a kislányávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-hodi-pamela-elsirja-magat-ha-veszekednie-kell-a-kislanyaval.htmlImmár 4 esztendőssé cseperedett Berki Krisztián és Hódi Pamela közös gyermeke, Natasa Zselyke. A kislány egyre többször fejti ki a véleményét édesanyjának, akivel gyakran össze is különböznek. TV + Sztárok--Szomorú hírt közölt Király Linda a közösségi oldalán, gyászol az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-szomoru-hirt-kozolt-kiraly-linda-a-kozossegi-oldalan-gyaszol-az-enekesno.htmlSzomorú hírt közölt Király Linda rajongóival: elvesztette szeretett kutyáját, Pipit. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoDamu Roland: hálás vagyok a sorsnak, hogy nem halok éhenhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-damu-roland-halas-vagyok-a-sorsnak-hogy-nem-halok-ehen.htmlDamu Roland örül annak, hogy van miből élnie. Bár egyelőre nem álmai munkáját végzi, bízik benne, hogy idővel újra színházban, filmekben szerepelhet. TV + Sztárok--Forgatáson érte baleset Sipos Petithttp://www.life.hu/sztarok/20180130-forgatason-erte-baleset-sipos-petit-irigy-honaljmirigy.htmlBaleset érte legújabb klipjük forgatásán az Irigy Hónaljmirigy tagját, Sipos Petit. Az énekes csúnyán megütötte magát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.