Feszülős ruhában mutatta meg kerek fenekét Gregor Bernadett - Régi fotó

Gregor Bernadett Forma-1 grid girl fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszas viták után megszületett a döntés: a Forma-1-es futamok előtt nem vonulnak fel többé a rajtrácsra a csinos hostessek. Pedig egykor Gregor Bernadett is ott feszített!

Hosszú-hosszú évekig hozzátartoztak a Forma-1-hez az úgynevezett „grid girl"-ök, azok a csinos lányok, akik a rajt előtt fogadták a versenyzőket és tartották a sorszámtáblákat. Rossz hír a férfi nézők számára, hogy ennek most vége szakad, többé nem vonulnak ki a pályára a hölgyek. A döntést azzal indokolták, hogy ez a szokás már kiment a divatból, ugyanakkor sokan tudni vélik, hogy ezzel a lépéssel csak azt szeretnék elkerülni, hogy az autósport is szexuális zaklatási ügyektől legyen hangos.

A DailyMail a téma kapcsán egy fotós összeállítást is készített a lányokról. Az egyik kép épp a 2001-es futam előtt készült, Gregor Bernadett egy narancssárga, feszülős ruhában pózol csábosan az egyik autó mellett.

Így pózolt Gregor Bernadett a 2001-es Magyar Nagydíjon Forrás: Bongarts/Getty Images/Bongarts/Andreas Rentz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.