Már régóta együtt lehet Bódi Sylvi és Szente Vajk

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi
Forrás: Instagram/Bódi Sylvi -
párkapcsolat Bódi Sylvi szerelem megcsalás Szente Vajk Erdélyi Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pszichológus szerint nem lehet friss Bódi Sylvi és Szente Vajk szerelme. Erre utal a nyilvános veszekedés.

Bombaként robbant a hír, hogy Bódi Sylvi és a színész-rendező Szente Vajk, Erdélyi Tímea férje együtt vannak. A Bors egyik olvasóriportere fülelte le a pár heves veszekedését egy boltba. Vajk végig kicsimnek szólította Sylvit. Egy véletlen elcsípett vitából is lehet arra következteteni, hogy egy pár mióta van együtt. A Bors megkérdezte Csehák Hajnalka pszichológust, mire utalhat az, ha a szerelmesek már nyilvános helyen is veszekednek.

Bódi Sylvi Szente Vajk új szerelme Forrás: Instagram/Bódi Sylvi

"Kétféle érzelmi állapotot is észrevehetünk egy mások előtt zajló veszekedésből. Egyrészt a kapcsolat állapotától függetlenül mutathatja, hogy a kiabáló milyen idegi állapotban van éppen. Ha például rossz napja van, és olyan típus, aki egyébként sem fojtja vissza az érzelmeit, annál ez is kiválthatja ezt, bárkinek a társaságában is van. Ez csak egyéni indulatkezelési probléma. A másik pedig valóban azt jelzi, hogy az együtt lévő személyek már olyan viszonyban vannak egymással, hogy fütyülnek rá, mit gondol róluk a másik. Ez jellemzően a már régóta tartó kapcsolatokban fordul elő. A friss együttlétekben még odafigyelünk a látszatra. Aki rövid ideje van csak együtt a másikkal, az igyekszik mindig a legjobb arcát mutatni, még akkor is, ha nagyon ideges" - mondt a lapnak a szakember.

Szente Vajk színész-rendező már régen együtt lehet Bódi Sylvivel Forrás: MTVA

Szente és színésznő felesége, a Barátok köztből ismert Erdélyi Tímea tavaly májusban szétkölözött, de pár hónap múlva megint összejöttek. Nem tudni, hogy az idilli állapot meddig tartott, de a jelek szerint nem sokáig. A pszichológus szerint a szakítás utáni kibékülés nem hosszútávú, gyorsan szétmennek a felek. A szerelem nem elég ahhoz, hogy megoldódjanak a régi problémák. Ezek rendezéséhez sok esetben külső segítség kell. Akik nem rendezik régi sérelmeiket, hiába szeretnének kibéküli egymással, újra szakítás lesz a vége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.