Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari válás megcsalás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerényi Miklós Máténak nagyon fáj, hogy nem élhet a fiával, de igyekszik vele minél több időt tölteni és szeretne jó kapcsolatot kialakítani gyermeke anyjával – erről beszélt egy mai tévéműsorban.

Beadta a válópert Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari. Mint köztudott, a házaspár azután döntött a válás mellett, hogy a színész tavaly elhagyta feleségét és 4 hónapos kisfiát, Ádámot, ráadásul azóta új párja is van.

Az ifjabb Kerényi most a TV2 reggeli műsorának vendége volt, ahol elárulta, nincs túl jól, az elmúlt hónapok nagyon megviselték.

A lelkem attól van rosszabbul, hogy nem élek együtt a fiammal. Ez egy borzasztó dolog. Szeretnék vele élni, de ezen a kapcsolaton már nem fogunk tudni dolgozni, egyrészt Annamari is nagyon határozottan megmondta, és én is túl vagyok már bizonyos pontokon. De szülőként még nagyon sok dolgunk van a következő minimum 17 és fél évben." – mondta a színész, aki igyekszik fiával a lehető legtöbb időt tölteni és feleségével is törekszenek a jó kapcsolat kialakítására. „Már egyéves lesz, totyog, fogja az ujjamat, az Annamariét. Együtt libikókáztatjuk, beszélgetünk és közben kettőnk között sétál... Próbáljuk emberi módon, tisztán, hideg fejjel élni a mindennapokat, ami nem egyszerű. De semmit nem bánok, mert megszületett Ádám és ez egy csodálatos dolog. Annamari életében meg pláne. Ő csodálatos anya, fantasztikusan csinálja, neveli, gondozza Ádámot, én pedig mindenben megpróbálom kivenni a részemet."

Autóbalesetben életét vesztette Rasual Butler kosárlabdázó és feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20180202-autobalesetben-eletet-vesztette-rasual-butler-kosarlabdazo-es-enekesno-felesege.htmlAutóbalesetben életét vesztette a 38 esztendős egykori NBA játékos, Rasual Butler és énekesnő felesége, Leah LaBelle Vladowski. TV + Sztárok--Beadta a válópert Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamarihttp://www.life.hu/sztarok/20180202-beadta-a-valopert-kerenyi-miklos-mate-es-dancs-annamari-gyerek.htmlMost már biztos: elválik Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari. A színész most elárulta, miért döntöttek így. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki most a Love Story gyönyörű sztárja, Ali MacGrawhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-igy-nez-ki-most-a-love-story-gyonyoru-sztarja-ali-macgraw.htmlKi ne emlékezne a Love Story gyönyörű főszereplőjére, a Jenny-t alakító Ali MacGrawra? A színésznő ma már közeledik a 80. életévéhez és boldog nagymama. TV + SztárokOrigoHivatalos: Katherine Heigl lép Meghan Markle helyébehttp://www.life.hu/sztarok/20180201-katherine-heigl-lep-meghan-markle-helyebe.htmlMáris megvan Meghan Markle utóda: a Grace klinikából is ismert Katherine Heigl kapott szerepet a Briliáns elmék című sorozatban. TV + Sztárok--Tovább halogatja az esküvőt a Barátok közt sztárja, Solti Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-tovabb-halogatja-az-eskuvot-a-baratok-kozt-sztarja-solti-adam.htmlTovább halogatja az esküvőt a Barátok közt jóképű színésze, Solti Ádám és kedvese, Bernadett. Nyomós okuk van rá. TV + SztárokOrigoGáspár Győző belenézett a kamerába és bocsánatot kért: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-gaspar-gyozo-belenezett-a-kameraba-es-bocsanatot-kert-video.htmlGáspár Győző újabb problémás ügybe keveredett, egy korábbi kijelentése miatt becsületsértésért jelentették fel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.