Majdnem elvesztette karját Survivor Feri

baleset Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori kommandós, Feri 47 évesen lett második a 2017-es Survivor túlélőshow-ban. Azt kevesen tudták, hogy 1995-ben majdnem elvesztette a bal karját, és rettenetesen meg is hízott. 

"Szolgálatteljesítés közben a jobb könyököm sz*rrá tört, a könyököm gömbfej része szétrobbant, beleszaladt az alkaromba, és az egész kezem hátrafelé állt, mint amikor egy csirke lába eltörik" - mesélte Feri a Borsnak, és hozzátette, pár hónapig jó esély volt rá, hogy könyöktől amputálni kell a súlyosan sérült testrészt.

"Hiába volt több helyreállító műtét, a keringés nem akart beindulni, nem mozdultak az ujjaim, és az orvosok azt mondták, hogy ezentúl csak esztétikai szerepe lesz a karomnak. A kapott hormonkezelésektől pedig 113 kilóra híztam, de megráztam magam, aztán ahogy telt az idő, magamtól elkezdtem erőltetni dolgokat. Három év alatt jutottam el odáig, hogy a cipőmet már be tudtam egyedül kötni" – folytatja a férfi, aki balesete óta hivatalosan 36 százalékos rokkantnak számít.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.